Fruttini,

Fruttini My Magic Passionfruit testápoló spray

július 05, 2015 Arabella 5 Comments


Május végén több testápolót is elfogyasztottam, és helyettük szerettem volna valami könnyedet, nyárias illatút és különlegeset. Gondolkodtam a TBS sorbet-jain is, de nem érte volna meg egyet vagy kettőt rendelni a webáruházból, ezért végül egy délután bementem a Müllerbe azzal, hogy ott próbálok keresni valami érdekeset.

Nem is kellett sokáig nézelődnöm, ugyanis a Fruttini kínálatában több spray kiszerelésű testápolót találtam, és biztos volt, hogy ezek közül fog velem hazajönni az egyik.


Az összes testápoló spray szórófejjel és kupakkal ellátott műanyag flakonban kapott helyet - az én verzióm, a My magic is passionfruit lila-fehér színvilágban


Értelemszerűen passiógyümölcsös illata van, de engem picit áfonyás joghurtra is emlékeztet. Kicsit többnek, komplexebbnek érzem egy egyszerű gyümölcsös illatnál, aminek nagyon örülök, mert a tipikus gyümölcsillatokat nem igazán kedvelem.
Az állaga olyan, mint egy hiperkönnyű testápolólé, sőt, lényegében az is. Tartottam attól, hogy a spray megoldás csak marketingfogás, és valójában nem is ér semmit, de szerencsére nem így van: ha sikerül a megfelelő távolságot eltalálni, akkor pont ideális mennyiség permeteződik a bőrre, de ha nem, akkor sincs probléma. Ha túl közelről fújom magamra, akkor sem koncentrálódik a krém, valamelyest már úgy is eloszlatva kerül rám, és egy átsimítással teljesen egyenletes lesz. Tehát bármelyik esetben könnyebb és gyorsabb vele a testápolózás, mint egy hagyományos kiszerelésű kozmetikummal.

Az én bőröm ősszel és télen kifejezetten száraz, ilyenkor viszont normál, de szinten tartó krémezést ilyenkor is igényel, és ez pont erre a célra ideális. Nagyon gyorsan felszívódik, lágy, selymes bőrt hagy maga után, és segít megőrizni a bőröm jelenlegi normál mivoltát.

Nem tudom, hogy ez a termék negatívuma-e vagy csak annak a velejárója, hogy szívesen használom, de azt vettem észre, hogy gyorsabban fogy, mint a hagyományos testápolók, én a bő felét egy hónap alatt kiürítettem. Azonban ezt annyira nem is bánom, mert ha a végére érek - vagy talán hamarabb is -, a mangó illatú testvérét szeretném megvenni, mert arra is nagyon kíváncsi vagyok.

Számomra ez a tökéletes nyári kence, ha nem unalmas, de gyümölcsös illatú testápolóra vágytok, ami könnyed és egyszerű a használata, plusz még van benne valami különleges is, akkor ez a legjobb választás. :)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Na jó...jövőhéten szétnézek...:) Nagyon jól hangzik ^_^

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól hangzik, a spray hatása miatt fogyhat gyorsan, régen avonos spray testápolóm volt és 2-3 hónap alatt elfogyasztottam, na és persze többször nyúltam hozzá, mert könnyebben beszívódik az állaga miatt, még ha sietned is kell valahová! :)

  VálaszTörlés
 3. Azrail: Lehet, hogy én is megnézem a mangóst. :)

  Judy: Tényleg így lehet, én is lényegesen gyakrabban használom, mint a hagyományos testápolókat szoktam. :)

  VálaszTörlés
 4. Hm, most van két testápolóm, szerintem nyár végéig nem fogyasztom el őket, de nagyon jól hangzik - velem tuti a mangós jönne haza első körben! :D *mangómániás*

  VálaszTörlés
 5. Nekem általában nem a kedvencem a mangó, de most mégis azt nem tudom kiverni a fejemből. :)

  VálaszTörlés