Avon,

Avon ideal luminous pirosító - Deep plum

július 29, 2015 Arabella 0 Comments

A Facebookon már mutattam, hogy van szerencsém tesztelni néhány Avon újdonságot - elsőként a pirosítóról számolok be, mert erről máris nagyon határozott véleményem van.


Említettem már néhányszor, hogy a barackos vagy meleg tónusú pirosítókat nem tartom előnyösnek magamon. Ez abból a szempontból is problémás, hogy a nem professzionális márkáknál a világosabb árnyalatok rendre barackosak, ha pedig kivételesen nem, akkor nem túl jó minőségűek - márpedig természetesebb hatás eléréséhez nekem pont egy hűvös rózsaszín, esetleg lilába hajló árnyalat a legideálisabb.

Így aztán nagyon örültem, mikor az Avon egy ilyen színvilágú pirosítóval jelentkezett - már csak a többi tulajdonságáért kellett szorítanom. 
Fekete kartondobozban érkezik a kompakt, a műanyag mivolta ellenére nekem kifejezetten strapabírónak tűnik, jól záródik, az egyszerűsége adja az eleganciáját.
A tetejébe tükröt tettek, és egy kis ecset is jár hozzá. Ezek általában nem túl sok mindenre jók, viszont ez egész jó minőségű. Kifejezetten puha és sűrű, persze egy ferdén vágott ecsettel egyszerűbb dolgozni, de jobb híján ez is megteszi.A színe minden melegséget nélkülöz, világos, lilás-mályvás rózsaszín. A deep jelző szerintem nem illik rá, én a fantázianevéről nem ilyen árnyalatra asszociálnék, de ez legyen a legnagyobb gond. A csomagolásában még enyhén csillámosnak tűnik, viszont bőrre felvíve már csak nagyon enyhe fénye van.

A pigmentáltsága és az állaga pont ideális, selymes tapintású, de éppen csak annyira, hogy ne vegyen fel belőle túl sokat az ecset. Építeni nem szükséges, de nem is lehet egyetlen mozdulattal bohócpofit csinálni vele.A pirosítók és highlighterek soha nincsenek rendben a képeimen, most sem vagyok teljesen elégedett az eredménnyel, de pont az látszik és nem látszik a képeken, amiket szerettem volna: nem rikít a pirosítóm, nem látványos, hogy pirosítva vagyok, viszont nem is hófehér az egész arcom. Olyan, mintha természetesen pirultam volna el, és én pont erre a hatásra vágytam.

Én maximálisan elégedett vagyok vele, hideg színtípusúaknak itt a tökéletes világos pirosító. :)

*A szerkesztett képeket Edina és Netti fotói ihlették.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: