A-England,

Júliusi kedvencek

július 31, 2015 Arabella 4 Comments

A kánikula miatt a szokásosnál lényegesen kevesebbet sminkeltem júliusban, így smink kedvencem is jóval kevesebb lett a szokásosnál, de több olyan beauty termék is akadt, amik nélkül még nehezebb lett volna átvészelni a forró napokat.


Mindjárt itt a legjobb példa, ezt a hónapot nem éltem volna túl (komfortosan) a Rexona Maximum Protection nélkül. A lila kivételével az összes változatát kedvelem, de a legjobban az anti-stresszt szeretem, szerintem ennek van a legfinomabb illata.

A kedvenc napszemüvegemet sikerült eltörnöm, de volt itthon  több hasonló darab, amivel pótolhattam. Sajnos az erős fényre nagyon érzékeny a szemem, gyorsan könnyezni kezdek és igazság szerint sokszor jól is esik elbújni egy pár sötét lencse mögé.


A Fruttini mangós testradírja jött és tarolt. Általában a Palmolive Vibrant tusfürdővel egészítettem ki, ugyanolyan jó, mint a márkatársai, csak ennek C-vitaminos rágótabletta illata van - engem legalábbis arra emlékeztet.


A zöld lakkok iránti rajongásom töretlen, az Essence Don't be shy!-t többször is felkentem az utóbbi hetekben. Az A-England Captive Goddess még mindig tartotta magát, a Dancing with Nureyev pedig örök favoritom. A képről az egyiket lefelejtettem, de ettől függetlenül mind kedvenc. :)


Én nagyon alapozó/BB krém/CC krém párti vagyok, de volt, amikor a hőség miatt nem esett jól rágondolni sem, nem hogy viselni. Mivel a NYX HD korrektort önmagában nem szeretem a szemem alá használni, csak alapozóba dolgozva, ezért átmenetileg lecseréltem a Catrice Velvet Finish-re.

A mini Estée Lauder Sumptuous Extreme szempillaspirál csak a hónap második felében került hozzám, de olyan elképesztő hatása van, hogy nem tudtam kihagyni. A normál kiszerelésű árát nehezen adnám ki egy spirálra, de ez nagyon jó vétel volt, mert nekem ezek a picikék is közel addig szoktak tartani, mint a nagyok.


A számra főleg egy kifutó Essence szájfény, az Effect családból a Berry dust került, az Avon Deep plum pirosítót pedig már automatikusan veszem elő.


Láttátok a Bazi nagy görög lagzit? Emlékeztek arra, hogy az apuka mindenre egy ablaktisztítót fújt? Na, én pontosan olyan vallásos áhítattal használtam a La Roche-Posay termálvizét arcra, hűsítés céljából, szúnyogcsípésre, macskakarmolásra, mindenre.
Az utóbbi egy évben nem sok arcápolóval kísérleteztem, ezért felüdülést jelentett kipróbálni a Bourjois krémes arcradírját. Nem tett csodát, de pont olyan, mintha a két legjobban kedvelt arcápolómat mixelték volna össze  a tubusában.

Nektek mik voltak a kedvenceitek? :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Bioderma Kid fényvédő. Mást nem vettem, ami új lenne, maradtak a régi kedvencek.
  Persze sikerült beszerezni az Indian Summert az Essence-től meg a lila RdL holot, mellé egy menta Astort meg két neon Catrice lakkot. Főleg a lila és a menta tetszett. Nekem a Nureyev eléggé fogy, de nem akarom, hogy tönkremenjen, úgyhogy inkább újraveszem, ha elfogy és még mindig tetszik.

  VálaszTörlés
 2. Vindex :D mivel görögök vagyunk részben, így nálunk az kultusz film :) Bár a rokonok annyira nem értékelték azt a filmet...
  Az az England nagyon csábított, de nem tudom. Valahogy elmúlt a kezdeti lángolás. :)

  VálaszTörlés
 3. Ó, én is imádom a Palmolive So Vibrant-et :) A Maximum Protection pedig a kedvenc dezodorom, de szerintem ezt a zöldet még nem használtam, úgyhogy most majd ezt a fajtát veszem meg :)

  VálaszTörlés
 4. Audrey80: Örülök, hogy bevált a lila Rdl, én nem vagyok nagy lilás, de még én is szeretem. A Nureyev nekem is fogy, mert nagyon sokat használom, de én sem bánom, és biztos, hogy újra fogom venni. :)

  Azrail: Azaz! :) Én is láttam már többször. Az A-England szerintem nagyon különleges és a minőségével sincs gond, hátha visszatér a lángolás. ;)

  Kamilla: Szerintem ennek a verziónak van a legkevésbé markáns illata, és mintha még hajszálnyival hatékonyabb is lenne a többinél.

  VálaszTörlés