Essence,

Egy nude lakk, amit szeretek

július 27, 2015 Arabella 3 Comments

Soha nem éreztem úgy, hogy a nude lakkok nekem valóak lennének, de pont körömlakkok terén vagyok a legkönnyebben kimozdítható a komfortzónámból. Időnként kipróbáltam egyet-egyet, viszont vagy előbb, vagy utóbb beláttam, hogy nem állnak jól. Vagy túl világos, vagy túl rózsaszínes, vagy túl sárgás volt mind.

Aztán Ingrid bejegyzésében felfedeztem a Dare It Nude-öt. A fotók alapján neki is hasonló bőrszíne van, mint nekem, és ez reményt adott arra, hogy ez végre nekem is jó lesz. És... az is lett. :)
Az új Essence lakkok közül ahogy láthattátok, nem egyet és nem kettőt próbáltam, de messze ennek a legjobb az állaga. Nem híg, de nem is sűrű, hihetetlenül könnyű terelgetni és ezáltal felkenni. Két rétegben tökéletes.

Nem ez életem lakkja, egy nude soha nem is lehetne az, de egyáltalán nem látom előnytelennek, már-már egyenesen jól is áll. Olyan, amilyennek egy ideális nude lakkot elképzelek: illik a tónusa a bőröm színéhez, de mégsem pontosan olyan, így nem válik eggyé vele.
 

Tényleg nagyon megszerettem, de abból is jól leszűrhető, hogy nem vagyok a nude nagy barátja, hogy a lakkozást követő második napon két dolog hiányzott: a színek és a csillogás. Lemosni viszont még nem akartam, így csak elővettem pár lakkot, és kicsit kidíszítettem. 
Nem csináltam semmi különöset vagy bonyolultat, csupán a körömlakkok saját ecsetével vastagabb vonalakat húztam. Újabban ez a kedvenc technikám, mert zéró kézügyességet igényel és nem kell hozzá semmilyen eszköz sem, csak a színeket kell jól megválasztani.

Ti hogy álltok a nude lakkokkal? :)

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Színesen jobban tetszik. Annyira nem vagyok oda a nude színért, ha már valami semleges kell, akkor felkenek egy halványrózsaszínt.

  VálaszTörlés
 2. Hű de gyönyörű, ritkán találni ilyen tökéletes nude lakkot

  VálaszTörlés
 3. Audrey80: Színesen hozzám is közelebb állt. :) Lehet, hogy furcsa, de nekem a piros a semleges szín, ha nem tudom, másnap mit veszek fel stb., akkor biztos, hogy pirossal lakkozok.

  Zsucy: Tényleg ritkán találni, ezért is örülök neki ennyire. :)

  VálaszTörlés