Max Factor,

Max Factor Masterpiece Glamour Extensions szempillaspirál

június 05, 2015 Arabella 3 Comments

Eddig az összes általam próbált Max Factor spirállal elégedett voltam, pedig egyaránt akadtak közöttük nagyon népszerűek (a False Lash Effect például) és olyanok is, amelyek egy speciális problémára ideálisak (Excess Volume). Nagyon kíváncsi voltam, hogy az új Masterpiece Glamour Extensions lesz-e a kivétel, valamint azzal is felcsigázott, hogy hosszabbítást ígér, amire nekem nagy szükségem van. 


A külseje a márkától már megszokott sötét-arany színvilágot kapta, én az aranyat inkább ezüstre cserélném, de szimpátia kérdése. A kialakításán nincs semmi formabontó, ahogy láthatjátok is, egy hagyományos tubus.A feje viszonylag kicsi, amit mostanában előnyben részesítek, viszont műanyag, amiért egyre kevésbé rajongok, mert sok szilikon kefe szálai irritálják a vízvonalamat - ez viszont nem ilyen, kellően puha. 
Az érdekessége a formájában rejlik, lapított, a vége felé pedig kiszélesedik. 
Azt hittem, hogy a lapított volta miatt a fésű jellegű spirálokra fog hajazni, de nem: a lapossága a pillák megemelésében segít. A rövid szálak miatt nagyon könnyű a belső, rövidebb szempillákat is elkapni vele, köszönhetően annak is, hogy a szélesebb része sem túl vastag. 

Az állaga a többi Max Factor spirálhoz képest nedvesebb, de folyósnak még így sem mondható, viszont szépen siklik a pillákon. 

Spirál nélkül:


Egy rétegben:


Két rétegben:


Azt hiszem, azt mondanom sem kell, hogy szétválasztásban (és dúsításban) nem jeleskedik, de én ezt annyira nem is bánom, mert egyre inkább kezdek egyetérteni azzal, hogy a szolidabb hatású spirálok normál távolságból szinte észrevehetetlenek. Ettől függetlenül aki mindenképp ragaszkodik a különálló pillákhoz, ne ezt válassza. :) Persze spirálozás után egy tiszta kefével lehet segíteni az eredményen, de ha nem eleve erre vágytok, fölösleges vele bajlódni.

A jó tulajdonságai viszont, amiket nagyon értékelek: nagyon szépen ível, talán ez a hatása a legszembetűnőbb, viszonylag jó a hosszabbító hatása is, és én ennél is látom azt az enyhe, lakkra hajazó fényét a festéknek, amit annak idején az Excess Volume-nál is.

Én általában a vízzel oldható, nagyon könnyen lemosható spirálokat preferálom, de ez nem ilyen, és kezdek erre is előnyként gondolni. Az utóbbi napok melegének teljes mértékben ellenállt, a nap közben fújkált arcpermet sem árt neki és még enyhén dörzsölésálló is, ezért cserébe viszont rajta kell hagyni néhány másodpercig a micellás vízzel átitatott korongot ahhoz, hogy letörölhetővé váljon.

Összességében: A Glamour Extensions ismét egy olyan spirál lett, amely vagy nagyon beválik valakinek, vagy egyáltalán nem fogja szeretni. Azok számára igazán jó választás, akik nem ragaszkodnak a teljesen természetes hatáshoz, ívelésre és hosszabbításra vágynak, valamint a tartósságot is elvárják. :)

*A terméket a Primor Cosmetics-től kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményemet. 

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Végre valaki. Én sem vagyok oda a teljesen természetes hatású spirálokért :) Nem azt mondom, hogy legyen póklábas és összetapadt a végeredmény, drámaiságra sem vágyom mindig, de igenis látszódjon, hogy ott van. Pláne az én fekete tusvonalas vagy szemceruzás sminkjeimnél, egyszerűen bután néz ki, ha szolidak a szempilláim.

  VálaszTörlés
 2. Látványos, de azért még emelhetett volna a felső pillákon kicsit. Én jobban szeretem a nem bökős szilikonkeféket, annyira megszoktam, hogy nekem már a hagyományos fura. A leggagyibb kefével is tudok szép pillákat csinálni, úgyhogy nekem első számú szempont, hogy tartós legyen. az nagyon ha, bír kis dörzsölést is!

  VálaszTörlés
 3. nuada Stenonis: Sokáig én is a természetesebbeket szerettem, de mostanában jobban tetszenek a kicsit láthatóbb szempillafestékek. Erőteljesebb sminkekhez tényleg eleve ezek passzolnak, de újabban én ha csak spirált használok a szememre, akkor is ezeket preferálom - mert ha már csak annyira volt időm, akkor legalább az emelje ki a szememet.

  Audrey80: A napokban nekem is nagyon jól jött a tartóssága. Ezt a meleget én most csak sok termálvíz spay-vel és arcpermettel tudom tolerálni, és azok mellé kellett is a strapabírósága.

  VálaszTörlés