Essence,

Essence - Love is in the air

június 03, 2015 Arabella 4 Comments


Egy korábbi bejegyzésben már említettem, hogy milyen ingadozó a viszonyom a sárga színnel, és azt is, hogy most éppen nagyon szívlelem a sárgát. Carmenesque posztjának köszönhetően ez nem csak az öltözködés terén van így, ugyanis a hatására sikerült belehabarodnom ebbe a sárga lakkba is.


Az üvegéről és az ecsetéről újat nem tudok írni: szerintem bájos a külseje, a lapított ecset pedig az én dolgomat mindig megkönnyíti.
A nem túl széles skálán mozgó drogériás sárga lakkok közül az emeli ki, hogy leheletnyivel közelebb áll a zöldhöz, mint a narancshoz, és a hűvös tónusának köszönhetően több bőrszínhez passzolhat.

Az állaga kicsit problémásabb, mint a többi általam próbált The Gel lakknak - sűrű, kissé talán még nyúlós is, de ha sikerül eltalálni az ideális mennyiséget, akkor két rétegben hibátlannak fest. Fedőlak nélkül is szuper fényes, és a tartósságára sincs panaszom, három napot makulátlanul átvészel, és azt követően is csak diszkréten kopik.

Ui.: A Facebookon már jeleztem, de megemlítem itt is: ha három Essence The Gel lakkot vásároltok a Rossmannokban, egy helyes kis neszesszer jár ajándékba - az új lakkcsalád tele van üde tavaszi-nyári árnyalatokkal, érdemes kihasználni az akciót! :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Gyönyörű színe van! Ha elfogy a mostani lakkom, tuti ezt fogom beszerezni helyette:)

  VálaszTörlés
 2. Tegnap voltam Müllerben, elég morc lettem, mert lefosztották az állványt, se barack, se menta, se sárga lakk nem volt, pedig ezt is megnéztem volna élőben, annyira szép.

  VálaszTörlés
 3. PetraToldi: Nem fogod megbánni! :)

  Audrey80: Ez most nálunk is ki volt fogyva a Rossmannban (mostanában az jobban útba esik a Müllernél). Sajnálom, hogy nem találtad ezt sem és a mentát sem, mert az is csodás, pont most lakkoztam vele.

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés