Essence,

Essence - Prince Charming

június 07, 2015 Arabella 9 Comments


Ha akarnám sem titkolhatnám most már, hogy mennyire megszerettem az új Essence lakkokat - azt viszont nem merem bevallani, hogy a bevezetésük óta eltelt rövid idő alatt hány darabot vettem. Nem egyet és nem kettőt, de az összes közül kiemelkedik a Prince Charming. A többséggel ellentétben nem krém finisű, zöld (épp tombol a zöldmániám), és ez a zöldeken belül is egy roppant különleges árnyalat.


Az ecsete és az üvege a már szinte klasszikusnak mondható Essence, én egyre jobban szeretem mindkettőt.


Az alapja zöld éppen annyi kékes tónussal, mintha menta lenne, de nem az, mert attól jóval sötétebb. Ez a szín van megbolondítva irizáló, de leginkább türkizben, ezüstben és aranyban játszó mikrocsillámokkal, azonban ezek csak az üvegben látszanak, felkenve már csupán enyhe selymes, gyöngyházas fényt kölcsönöznek a lakknak.

  


Két réteget szoktam használni belőle, erős fényben ha direkt arra figyelek, még átsejlenek a körömvégek, de ezen több réteg felkenése sem segít.

Az állaga ennek is kissé sűrű, de még bőven kezelhető, vékonyabban és vastagabban is könnyen elteríthető.

Nem is olyan régen mutattam meg a Rimmel Roll in the grass-t, és mivel hasonló színvilágúak, lefotóztam őket egymás mellett:


A Rimmel a Prince Charming-tól egy fokkal kékesebb (bár alapvetően az is zöld!) és élénkebb is, én néha már neonközelinek látom. Ehhez képest az Essence tompább, fátyolosabb, köszönhetően a benne lévő mikrocsillámok selymes fényének.

A tartóssága ennek is rendben van, három napot makulátlanul kibír, és azt követően is csak finoman kezd el kopni.

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. Nálam is beütött a zöld....mindig is szerettem, de most szinte kényszert érzek, hogy zöldes árnyalatokkal lakkozzak!

  VálaszTörlés
 2. Nekem a második kedvenc színem, bár általában inkább a sötétebb, kevésbé kékes árnyalatokat keresem. Most viszont mindegy, csak zöld legyen. :)

  VálaszTörlés
 3. Woooow, az a közeli kép, mintha egy hűsítő medence vize lenne, brutális! Nem szeretem a zöld árnyalatokat, de ez gyönyörű, nagyon egyedi! :)

  VálaszTörlés
 4. Valahogy nekem túl halovány, viszont a neve miatt még mindig gondolkodom a megvásárlásán...tudom, tudom, az élet nagy kérdései...:)

  VálaszTörlés
 5. Mea: Tudtam, hogy nem a kedvenceid a zöld lakkok. :) Viszont a selymes fénye miatt szerintem ez illene hozzád.

  Lolli: Megértem, én is nagyon megszerettem. :)

  Lina: Tényleg halovány, az esetek többségében én is a telítettebb színeket szeretem, de ez pont emiatt különleges, és ezzel a tudattal már tudom szeretni. A fantázianeve pedig tényleg csábító, szerintem emiatt azok sem mennek el miatta könnyen, akiktől egyébként távol állnak a zöld lakkok. :)

  VálaszTörlés
 6. hű, ez csodaszép, én is sokat szemetem már vele. :)

  VálaszTörlés
 7. Megvettem volna, de hát már nem volt a Müllerben. A Rimmel is nagyon szép, annyira más a kettő :)

  VálaszTörlés
 8. Manna: Ne csak szemezz, megéri az árát. :)

  Audrey80: Ezt a színt is elvitték? Akkor tényleg lecsupaszították az állványt.
  Én is nagyon másnak látom őket, igazság szerint én teljesen más hangulatúnak/hangulathoz illőnek tartom őket.

  VálaszTörlés