IsaDora,

Mediterrán nyár az IsaDorával

július 17, 2019 Arabella 0 Comments


Már nyár közepe van, és még mindig nem mutattam meg nektek ezt a kollekciót... szörnyű.szörnyű, különösen, hogy az idei nyár egyik legjobb darabját is tartalmazza az IsaDora Bronze Bliss.

Az IsaDora ezúttal mediterrán tájakra kalauzol: bronzos, napcsókolta smink, de kiegészítve kis különlegességekkel. Némi üde türkizzel, hangsúlyos szemöldökkel, megalkuvást nem tűrő, élénk és fényes ajkakkal. Bronzing Eye Bar - 70 Bronze Bliss


A márka zászlóshajói mindig is a paletták voltak, és most sincs ez másként. A külső szokás szerint egyszerű, de strapabíró és mutatós, a festékek minőségére pedig túl sok panasz nem lehet.

Ez alapvetően egy fényes-földszínű összeállítás, a bronz hidegebb és melegebb tónusai egyaránt megjelennek benne, bár zömében az utóbbiak. Ezek az alapszínek vannak kiegészítve egy szinte babakékbe hajló türkizzel, ez a kis extra a natúr árnyalatok mellett.A barnás festékekre egyetlen rossz szavam sem lehet: pigmentáltak, sőt, erőteljesebbek bőrön, mint a palettában. Nagyon könnyen satírozhatóak, nem potyognak, több nem is kellhet. 

A türkiz azonban egy fokkal már gyengébb. Az a tapasztalatom, hogy ez szín kétféleképp tudja jobbá, és nem rosszabbá tenni az adott sminket: vagy ha egyáltalán nincs ott, vagy ha nagyon is markáns. Nos, ez viszont nem kifejezetten erőteljes, építeni kell, akkor viszont hajlamos darabossá válni. Nem tökéletes, de használható, gyakorlatilag ez az összeállítás gyenge pontja.

Ellensúlyként viszont muszáj megemlítenem a legsötétebb árnyalatot. Talán első pillantásra amolyan semmi különös, de valójában egy nagyon is különleges, egyszerre hűvös és vörösbe hajló barna. Ez még a hozzám hasonló hideg színtípusoknak is előnyös lehet.


Brow Powder Pen - 07 Light Brown


Sajnos vagy szerencsére eredendően sűrű, dús szemöldököm van, így a szemöldökceruzák számomra elhagyhatóak. Így nem vagyok a legjobb tesztalanya ennek a ceruzának sem, de igyekszem a lehető legpontosabb információt adni róla. :)


A formulája inkább keményebb, nem a test hőjétől szinte gélessé váló típus. Ennek egyaránt megvannak a maga előnyei és hátrányai, annyi biztos, hogy precíz munkához tökéletes. Az én árnyalatom a Light Brown, bár a hajam fekete, és a szemöldököm sem sokkal világosabb, a szín így is tökéletes számomra - nyugodtan nézzétek meg ti is a világosabb színeket.

Apróság, de a végén lévő spirál formázáshoz tökéletes, még az én rakoncátlan szemöldökszálaimat is kordában lehet tartani vele. 


Gloss Stick Stylo - 30 Sunshine RedEz az a rúzstípus, amelyért én a hétköznapokban élek-halok, különösen nyáron. Könnyű textúra, könnyű felvitel, gyönyörű, fényes hatás élénk színnel párosítva, és ha kopik, azt véletlenül sem csúnyán teszi. Ezzel gyakorlatilag a legfontosabbakat el is mondtam róla. :)

Azt azért érdemes tudnotok, hogy a tokja a valóságban is legalább olyan elegáns, mint a képeken, illetve illatanyagot nem tartalmaz, és számomra ez az egyetlen hátránya. Mivel plusz illatosítás nincs hozzá, ezért kizárólag a rúzs "természetes", kissé műanyagos illata érződik. Én nem bánnám, ha ezt elfednék egy kis gyümölcsös édességgel, de a márka sajátossága az illatmentesség.A pigmentáltsága pont tökéletes. Vékony rétegben pirosas fénnyel vonja be a számat, de a természetes szín még bőven átsejlik mögüle, építve azonban jóval erősebb fedés is elérhető vele. A poháron, evőeszközön minimális nyomot hagy, azonban nem is ígér mást, ugyanakkor elkenődésre nem hajlamos, csupán fokozatosan elhalványul. 

Javasolnám, hogy nézzétek meg a többi színt is, de az az igazság, hogy a Sunshine Red maga a tökély. :)Ez egy végtelenül egyszerű, egy-két perces smink, a szememen főként a legsötétebb árnyalatot használtam a világos-pezsgős színnel kiegészítve, a rúzst pedig valószínűleg még sokszor fogjátok látni rajtam. :)


* A termékeket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: