csacsogós,

Így telik a nyár

július 21, 2019 Arabella 0 Comments

Az idei nyár úgy szalad, mintha üldözném, pedig erről most szó sincs. Rengeteg programom volt, nagyon sok helyen jártam, és ami azt illeti, ezen túl is fantasztikusan telt az elmúlt néhány hónap.

Sajnos volt, ahol feladta a fényképezőgépem, de amikor csak tudtam, igyekeztem fotózni, úgyhogy jöjjön most ebből egy kis válogatás. :)Még májusban jártam Tihanyban, ugyan korábban egy rövid időre láttam már a Balatont, de most volt mód valamivel jobban körülnézni, illetve hajókázni is. Sajnos fotózni akkor pont nem sikerült, azoban az esti Balaton felülmúlhatatlanul szép volt. :)Miskolc-Diósgyőr irányában is kirándultam, de arra kellett rájönnöm, hogy ez csak ízelítőnek volt jó: rengeteg látnivaló van még Miskolcon, akár csak a belvárosban is. Nem tudom, mikor lesz rá legközelebb alakalom, viszont valamikor biztos visszatérek még.
Mivel helybeli vagyok, a Nyíregyházi Állatparkot úgy kellene ismernem, mint a tenyeremet, de ez nincs így, még csak néhányszor jártam ott. Most viszont egy teljes szombatot töltöttem az állatkertben, egyrészt leégtem (Legyetek okosabbak, mint én, ha szabadban vagytok, ne felejtsétek el újrakenni a naptejet!), másrészt rengeteg mókás állatot láttam. A fehér lajhár felülmúlhatatlan modell volt. :)Egy mini Tokaj-Tarcal túrát is tettem, itt feladta a harcot a meleggel szemben a gépem, úgyhogy szinte csak mobillal tudtam fotózni. Ez van, az emlék mindenesetre így is szép. :)


Koncerteken is jártam, többek között az Omega Tűzvihar turnéjának két állomásán voltam: Nyíregyházán és Miskolcon. Korábban is szívesen hallgattam Omegát, de igazán csak most kedveltem meg őket. Jó lenne máskor is hallani őket élőben játszani.
Jövő hétvégén ismét kimozdulok, ezúttal a főváros lesz az úti cél, és bár egyéb tervem idén nyárra már nincs, ki tudja, mit hoz az augusztus. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: