Avon,

Júliusi kedvencek

július 31, 2019 Arabella 0 Comments


Tény, ami tény, a július számomra véletlenül sem a beautyról szólt, sokkal inkább a kisebb-nagyobb kimozdulásokról (a korábbiakból itt mutattam egy kis ízelítőt), ennek ellenére persze most is akadt néhány kedvencem. :)


Óvatlan voltam, és egy szabadban töltött napon nem kentem elégszer... illetve elég mennyiségű naptejet, így sikerült leégnem. A naptejet véletlenül sem szeretném hibáztatni, abszolút az én saram a dolog, viszont ettől függetlenül váltottam, azóta ezt a két Sun Ozont használom váltogatva. Valószínűleg van ezektől jobb is, de én egyelőre elvagyok velük. :)


Magára az égésre sürgős segítség kellett: kétféle krémet vetettem be, és bár merőben eltérőek, mindkettő bevált. A Biobaza egy testesebb, tápláló darab, nem hűsít, hanem visszaadja a bőrnek azt, amit a napsütés elvett tőle. Ebben az esetben kevésbé volt fontos, azonban meg kell jegyeznem, hogy az illata mennyei, tulajdonképp sima testápolóként is megállja a helyét - nagyon is. Igencsak megszerettem a márkát. :)

A Balea aloe verás testápoló kifutó termék, amit nagyon sajnálok, mert szuperül teszi a dolgát. Általában az aloe verás kozmetikumok nem a kedvenceim, viszont ez valóban hűsít, a lángoló bőrnek gyakorlatilag maga a megváltás. Ha találtok még belőle, érdemes beszerezni! :)


Ha nyár, akkor elsősorban fényes, piros rúzsok (azért csak elsősorban, mert mostanában szeretem a sötéteket is), főleg a hétköznapokon. Az IsaDoráról nem túl rég áradoztam, az Yves Rochert pedig már rengeteget mutattam... és rengeteget használtam, ahogy a méretéből is látszik. 
Rúzst csak ritkán veszek újra, de ebből muszáj lesz beneveznem egy második darabra. :)


A TheBalm palettámat napi szinten előveszem, igaz, csak egyetlen színért: ebben van a kedvenc feketém, a Fierce. A pillatőbe mindig ebből teszek, bár csillámos, mégis tartós, kellően pigmentált, tökéletes.


A Catrice kivonta a kedvenc piros lakkomat, lábra gyakorlatilag csak ezt használom, a kifuttatáskor beszereztem belőle a harmadik üvegemet. A másik lakk szintén a kifutó termékek közül van: csillog, mint a bolond, ugyanakkor lemosni nagyon könnyű, illetve lehúzható darab lévén nem is kell. Praktikus és mutatós, az egyik legjobb kombináció.


Nem mondom, hogy a létező legjobb lábkrém, de most nagyon jól elvagyok ezzel a levendulás Avonnal. Szépen teszi a dolgát, egyszerű, de korrekt.


Néhány éve volt a Baleának egy dinnyés tusfürdője (talán limitált kiadásban), illetve az állandó kínálatban dinnyés folyékony szappanja. Rajongtam mindkettőért, azért megszüntették őket...  most a tusfürdő visszatért, és természetesen nem hagyhattam ki. :)


Az idei tavasz-nyár illata számomra már véglegesen a Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant, de mellette ezt a Women's Secret testpermetet is előszeretettel fújtam. Egyszerűbb, könnyedebb és komolytalanabb, mint általában az ízlésem illatok terén, azonban talán éppen ezért esett jól a meleg estéken.


Mostanában ismerkedem a különböző hajdíszekkel, és a visszafogottabb csatok mellett egy lett az új kedvencem. Én csak a hajam felét tudom összefogni vele, többet nem ér át, de így is jól mutat, egy olyan frizurát is elegánssá tesz, ami önmagában hajgumival közel sem lenne az. A Bijou Brigitte-ből van, talán beszerzem a fekete változatát is. :)

Az idei nyarat nem sürgetem, nagyon vidám időszak ez, azonban így sem tudok legalább kicsit örülni annak, hogy már csak az augusztus van hátra, és jön az ősz! :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: