Avon,

Júniusi kedvencek

június 30, 2019 Arabella 0 Comments


Júniusban a beauty kevésbé foglalkoztatott, mostanság az öltözködés jobban leköt (Éljenek a fehér, különleges anyagú dolgok!), de persze akadt egy két dolog, ami a mindennapjaim része volt. :)

 
A nyári melegben logikusabb lenne, ha a másik, fényesebb-könnyedebb YSL alapozóm lenne itt, azonban épp a meleg miatt most a mattabb, tartósabb Le Teint Encre De Peau volt a favorit. Ezt nagyon vékony rétegben, minimális mennyiségben teszem most fel, így véletlenül sem sok, azonban a bírja a hőséget.
Nem tudom nem megjegyezni, hogy ha hasonlóan világos bőrtök van, nem akartok erőteljes fedést, ugyanakkor a természetes hatás alapkövetelmény, nézzetek szét a YSL pultnál, mert tökéletes darabokat fogtok találni.

A L'Oréal Unlimited szempillaspirálból ez a második tubusom, mostanság nagyon szeretem az óriási pillákat, és semmivel sem tudok olyan hatalmasakat festeni, mint ezzel. Zseniális darab.

A Real Techniques Expert Face ecsetet ezer éve meg akartam rendelni, de mindig halogattam, aztán nemrégiben felfedeztem a Müllerben. Megvettem, és azóta is örömmel használom: imádom, hogy nem az arcomra merőlegesen kell tartani, hanem majdnem úgy, mint egy klasszikus alapozóecsetet.

A másik kedvencem (főleg extra vékony felvitelhez) az Avon sminkszivacsa. Amikor újdonság volt, akkor kaptam egyet tesztelésre, nagyon szerettem, majd rendeltem belőle egy újat, de csak most bontottam ki. Matt, erősebben fedő alapozókból teljesen mást hoz ki, mint egy ecset.A Balea arclemosó sticket kifejezetten utazáshoz vettem, hogy ne kelljen az óriási habos lemosóimat vinnem, azonban annyira megszerettem, hogy most itthon is ezt használom. Nem szárít és leszed mindent, mindent, még az enyhébb sminket is. Sajnos kifuttatás alatt van, szeretnék még beszerezni belőle egy-két tartalékot.

A Balea Aqua szérum tulajdonképpen egy könnyed érzetű, de mégis hatékony hidratáló, amire a kánikulában óriási szükségem van. Ha csak nem felejtem el, reggel és este egyaránt használom, és a mennyiséggel véletlenül sem spórolok.


A papayás Hair Food-ból kaptam egy tégellyel tesztelésre, illetve jó néhány egyéb hajpakolásom is van itthon, de muszáj volt beszereznem újra a banános verziót . nekem ez már összeforrt a nyárral. Nem a létező leghatékonyabb, ugyanakkor egyáltalán nem rossz, az illata pedig utánozhatatlan.


Az Inecto hajolajból ez nem a második flakonom, hanem legalább a harmadik: egyértelműen a legjobb hajápolóm. Vizes és száraz tincsekre egyaránt használom, minden formában nélkülözhetetlenné vált. :)
 

Idén nyáron az Isana limitált tusfürdői sokkal jobban sikerültek, mint a Balea verziói. Ez például szintén naptej ihletésű, mint a Nivea hasonló tusfürdője, csak ez valamivel még jobb, illetve nagyjából harmadannyiba kerül.


Új napszemüveget ritkán veszek, megvannak a jól bevált darabjaim, és azokhoz ragaszkodom, viszont egy ezüst tükörlencsés darab régóta megbújt a le nem írt kívánságlistámon. Ez a New Yorkerben jött szembe, nem a minőség csúcsa, mégsem lehet rólam leszaggatni sem. :)
 

Most a gyűrűket kicsit mellőztem, helyettük általában nyakláncokat hordtam. A fehér egészen friss darab. :) 

A különböző hajcsatok másokon tetszenek, de rajtam a legtöbb idegen. Bármi, ami túl játékos, vidám vagy gyermeki, nagyon furcsán áll nekem, ez az egyszerűbb darab viszont elegánsabban, komolyabban is viselhető. Minden a Bijou Brigitte-ből van, hajdíszek tekintetében most különösen érdemes szétnézni náluk!

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: