Avon,

Májusi kedvencek

május 31, 2019 Arabella 2 Comments


Ha emlékeztek, nagyon vártam a májust, és nem ok nélkül. Sűrű-sűrű hónapom volt, de a legpozitívabb értelemben, nagyon boldog időszak ez most számomra. 
Az egyéb elfoglaltságok miatt a beauty-ra kevesebb időm maradt, de azért lett néhány új kedvencem. :)


Mindjárt itt van ez az illat - Lancôme La Nuit Trésor Musc Diamant -, közel sem kötődöm úgy hozzá, mint a JPG Classique-hoz, de meglepően megszerettem. Egyszerre ködös és tiszta, édes, melengető, ugyanakkor borzongatóan hűvös. 
Sokan panaszkodnak a tartósságára, szerintem sem a legtartósabb, de komoly gond sincs vele, nagyszerű illat.


A NYX Soft Matte rúzsok eleve a kedvenceim, azonban az új favoritom a Madrid árnyalat. Nem olyan tiszta bordó, mint a tubusa, feltéve van egy enyhe lilás-bogyós tónusa, azonban így is gyönyörű. A másik befutó az IsaDora új, nyári rúzsa Sunshine Red árnyalatban, számomra tökéletes hétköznapi darab.


Múlt hónapban még azt említettem, hogy hiába a Glow miatt rendeltem meg Kathleen Lights egyik szettjét, nem ezt az árnyalatot használom a leggyakrabban. Nos, ez mostanra megfordult, a sietős, fáradt reggeleken ez a legjobb segítőtársam. 

Az Essence körömlakkszárító cseppjeiből már elhasználtam néhányat, majd áttértem a Catrice-ra, de most megint az Essence mellett kötöttem ki. A Catrice sem rossz, de ez még hatékonyabb, ráadásul a pipettája is praktikusabb.


A Sleek szemfestékeket nagyon jónak tartom, a kedvenc satírozószínem is tőlük van, azonban mostanában kevés újdonságot látok náluk. Ezt a palettát (3am) év elején vettem a Müllerben, zömében nem az én színeim, de vannak benne olyan világos árnyalatok, amelyek számomra nélkülözhetetlenek. A minősége kifogástalan, ha találtok még belőle, jó vétel!


Lassan be kell látnom, hogy a Lush Popcorn ajakradírjával semmi sem veszi fel a versenyt, ez a ColourPop sem, de ezt így is megszerettem. Zselés jellegű, a szemcsék pedig apróbbak benne, kitartóbb munkát igényel, viszont még így is klasszisokkal jobb, mint a drogériás változatok.


Arcápolóból egy újdonság került a rutinomba, az Avon micellás radírja. Sűrű, már-már ragadós a bázisa, és csak kevés szemcse van benne. Tulajdonképpen átmenet egy arclemosó és egy radír között, én hetente kétszer, némi extraként használom.


Az Elseve Extraordinary hajpakolás a leghatékonyabb a drogériás választékból, így örök favorit, de most a kókuszos verzióját használom. Ez egy fokkal kevésbé táplál, mint a sima, viszont még így is bőven jó, az illata pedig igazán kellemes.
... és egy kis ízelítő a hónap legnagyobb kedvenceiből. :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Ohhh a Sleek paletták... nagyon 2010-es évek eleje érzésem van tőlük. :) Nekem is lapul még pár a szekrényemben, de ritkán kerülnek elő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most is rendszeresen használom őket, csak azt sajnálom, hogy mostanában mintha kevesebb újdonság jönne ki tőlük. :/

      Törlés