teszt,

TreacleMoon habzó fürdősók

február 13, 2019 Arabella 0 Comments


Ritkán van alkalmam hosszas kádfürdőre, általában csak egy gyors zuhannyal zárom a napot. Azonban év elején lemerültek a tartalékaim, kellett egy kis plusz lendület, nálam pedig a feltöltődés legegyszerűbb formája az, ha elmerülök egy kád habos és illatos vízben.


A habot és az illatot nem véletlenül említettem: ha már időt szánok ilyesmire, szeretem megadni a módját, és mindkettőt akarom. Igen ám, de a habfürdők illata általában könnyebben elszáll, a fürdősóknál pedig a habot hiányolom... erre a problémára kínál megoldást a TreacleMoon. 

A habzó fürdősók az ígéret szerint egyesítik az intenzív illatot és habot: én két változatot kaptam tesztelésre, a Crazy Orchid Love-ot és a Her Mango Thoughts-ot. Muszáj kiemelnem, hogy a színes, kicsit különlegesebb formájú tasak mennyire tetszik, ráadásul a felső sarokban az illatot is megismerhetjük - ez szerintem óriási pozitívum.


Her Mango Thoughts

Titkolhatnám, hogy ez a kedvencem, de miért tenném? :) Elképesztően erőteljes, dinamikus, élénkítő édes gyümölcsáradat, ha némi energia kell, egyértelműen ezt választom.


Crazy Orchid Love

Klasszikus, számomra romantikus hangulatú orchideaillat minden karcosság nélkül. Kellemes virágosság egy kis frissességgel kiegészítve.


A fürdősók állaga kissé eltérő: a mangós szabályos gömbökből áll, kicsit nagyobb, darabosabb, az orchideás viszont porosabb, púderesebb. A gyümölcsös élénksárga árnyalata már így is nagyon mutatós, és a vizet is megszínezi... először erőteljesebben, majd csak áttetszőbben. A látszat ellenére a virágos verzió is színt ad a fürdővíznek, kezdetben markáns pinket, majd néhány perc múlva átlátszó rózsaszínné változik.

Habot valóban képeznek, de csak könnyű, a víz felszínét éppen befedő réteget. Nem működnek úgy, mint egy habfürdő, de a habmentességet kiküszöbölik. :)

Az illat intenzitására egyik esetben sem lehet panasz, ilyen szempontból akár két alkalomra is elegendő lehet egy-egy tasak, viszont én ezzel nem feltétlenül takarékoskodnék. Itt az illatorgia a lényeg, amit nem kell kiegészíteni habfürdővel.

Én már mindkettőből vettem utánpótlást, sőt, egy harmadik változatot is beszereztem - mostantól a kényeztető rutinom állandó szereplői lesznek. :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: