Avon,

Januári kedvencek

január 31, 2019 Arabella 0 Comments


Januárban volt betegeskedés (igazából még mindig tart), és eleve januárról van szó, ami a legkevésbé kedvenc hónapom, mégis azt kell mondanom, hogy összességében ez egy szuper időszak volt. A február pedig rengeteg jót ígér, úgyhogy... kezdetnek ideje meggyógyulni. :)


Ugye ehhez nem kell túl sokat hozzáfűznöm? :) Ebben a hónapban a beautyn belül a testápolás volt a favoritom, a tusfürdőket is szerettem, de az igazán új élmény a mindennapi testápolózás volt. Nagyon sokáig nem maradt annyi energiám a nap végére, hogy egy gyors zuhanyt követően még bekenjem magam. Most volt, és ez teljesen más közérzetet adott. 

A TBS Peppermint Candy Cane nem a legfinomabb illat, amit éreztem, viszont a legkülönlegesebb. A mentolos édesség egyrészt teljesen más megközelítése az ünnepnek, mint az általam megszokott édes-fűszeres, másrészt ez csak simán a télhez is illik. Az egész családot szeretem, de legjobban a testápolót, ez a frissítően erőteljes illat a könnyed, krémes textúrával párosítva a legjobb.


A mindennapi alapozóm az Yves Saint Laurent Touche Éclat All-In-One Glow volt, és jó ideig még az is marad. Pontosan azt tudja, amire nekem szükségem van, a minősége pedig kifogástalan. A L'Oréal La Petite palettái közül már mutattam egyet, azóta pedig beszereztem a Fetishist összeállítást is. Nagyon egyszerű színek, viszont mostanában éppen erre az egyszerű füstösségre vágytam. Plusz sajnos a szürkék többsége a szememen enyhén kékessé válik... ezekkel nincs ilyen probléma, mindig tisztán szürkék maradnak, így ez lett az én elsődleges füstös palettám.


A ColourPop Glitterati szemfestéke megvan már egy ideje, azonban csak most kaptam rá igazán. A fenti, füstös színeket is szépen kiegészíti, azonban önmagában is használható. A szintén ColourPop S'il Vous Play highlighter egy régi kiszemelt, de friss beszerzés. Így nem mutat igazán, feltéve viszont... te jó ég! Fantasztikus, a legszebb hideg tónusú kiemelő valaha.


Tartottam a The Body Shop folyékony rúzsaitól, de szerencsére beváltak. Nem a legtartósabb, lerobbanthatatlan formula, ugyanakkor nagyon kényelmes a viseletük. A Nairobi Camellia univerzális árnyalat, a Windsor Rose nekem kicsit túl világos és túl barnás, azt hittem, hordhatatlan lesz számomra, egyelőre mégis úgy tűnik, van esély a barátkozásra.


Ezer éve megvan, de csak most kezdtem el használni a Trend It Up Calcium Milk-et alapként. Nem mondom, hogy kiemelkedő, korrektnek viszont korrekt. 
Az Avon fémes hatású, Gilded Berry rúzsát muszáj kiemelnem, egyrészt nagyon különleges a színe, másrészt nem spórolósan feltéve gyönyörűen formázza az ajkakat.


Nem tudom, hogy a betegeskedésnek, a kevés folyadékbevitelnek, a hidegnek, a kifogyott arcradíromnak vagy az elhanyagolt krémezésnek köszönhető, de az biztos, hogy néhány napig szaharai szárazság uralkodott az arcbőrömön. Most már hellyel-közzel ura vagyok a helyzetnek, amiben a legnagyobb segítségemre a Dr. Organic argánolajos éjszakai kréme volt. Masszív, zsíros darab, nekem pont erre van szükségem.


Kipróbáltam néhány újdonságot a Baleától, igazi meglepetést azonban csak ez az arctisztító balzsam okozott. Általában nem szoktam szeretni a balzsamokat, de ez sokkal könnyedebb textúrájú, valóban tisztít, nem szárít, ugyanakkor zavaró réteget sem hagy a bőrön.


Hónapokkal ezelőtt láttam HeyJulie egyik videójában ezeket a szemkörnyékre való maszkokat, tetszettek, de mindig elfelejtettem venni a DM-ben. Most nem maradt ki, és de jó, hogy nem! Látványosan szebb, kisimultabb a szemem alatti terület, ha felteszek ezekből. Innentől kezdve mindig lesz itthon. :)


A legkedvesebb kolléganőm említette, hogy ezt a sampont használja és nagyon elégedett vele. Amikor legutóbb sampont kellett vennem, ezt választottam, és igaza volt: valóban kellően táplál, sokkal kevésbé gubancos a hajam, ha ezzel mosom meg.


Sok évig a Casting Creme Gloss-t használtam hajszínezéshez, viszont egyre inkább kevésnek éreztem. Az Excellence Creme-ről rengeteg jót hallottam, és már kétszer is ezzel festettem hajat. Tényleg jobban befogja, amit kell, tartósabb, ráadásul bár az illata jóval kellemetlenebb, kevésbé csöpög. Ez most a sima fekete, de talán a mélyfeketével is teszek majd egy próbát.

Ennyit a januárról, jöjjön egy még klasszabb február! :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: