highlighter,

Karácsony az IsaDora-val

december 09, 2018 Arabella 0 Comments


Az IsaDora ezúttal két irányból közelíti meg az ünnepet: néhány slágertermékük karácsonyi csomagolást kapott, emellett újdonságokkal is jelentkeztek, amelyeknél a fókuszban a ragyogás van. Mindezeket fogja át a Galactic Holiday kollekció, amelyből kaptam néhány dolgot tesztelésre. :)


Stretch Lash szempillaspirál

Kezdjük egy jól bevált darabbal, a Stretch szempillaspirállal. A tubus színátmenetes díszítést kapott, a beltartalom azonban változatlan.A különlegessége az, hogy a kefe kétféle módra állítható, a kupakot elcsavarva lehet rövidebb és vaskosabb, vagy hosszabb és karcsúbb. A rövidebb mód több festéket vesz fel, a hosszabb változattal pedig könnyebb elérni a pillatőhöz, ezen túl nincs számottevő eltérés a fokozatok között.

Nincs drámai hatása, de szép, elkeskenyülő és különálló pillasort lehet vele elérni. Értelemszerűen nem helyettesíti a műszempillát, azonban az eredmény korrekt. Kifejezetten tartós, a nap végén sem pereg, ugyanakkor eltávolítani könnyű.


Glow Drops Face & Body


Sok márka előrukkolt mostanság hasonló fénycseppel, de végül mindig arra jutottam, hogy a kiszerelés érdekesebb, mint maga a termék, sőt, sokszor igazán ki sem lehet használni. Eleinte úgy gondoltam, az IsaDora esetén is hasonló lesz a végeredmény, különösen, mivel ebben nagyobb, főleg pink, zöld és narancs csillámok is vannak.


Aztán kipróbáltam többféleképp, és rájöttem, hogy egy igazi különlegesség. Nem eltúlzott mennyiségben használva gyorsan megszárad, a fénye pedig meseszerű. Ezerszer szebb, mint a képeken, pedig itt sem csúnya, de a valóságban gyakorlatilag bármely sminket azonnal káprázatossá tesz.


Elméletileg arccsontra, szemöldökcsontra, dekoltázsra, vállra ajánlott, de én merész voltam, és kipróbáltam másként. Egy-egy aprócska csepp a szemhéjon is csodás, azonban igazán fenomenális matt rúzsokra feltéve lesz. Világos árnyalatokon is mutatós, viszont sötétek fölött lesz a legdrámaibb. Ráadásul ahogy a szemsmink, úgy a rúzs élettartamán sem módosít.

Szolidan az arccsonton, majd a rúzzsal és a szemfestéssel kombinálva (élőben sokkal-sokkal szebb az eredmény):Wonder Nail - 408 Galaxy Rose


Az IsaDora lakkjait pár éve nagyon szerettem, és most ismét rájöttem, miért: a kupak nagyon kényelmes, az ecset egyenesen tökéletes, és a formula sem marad el mögötte. Ezúttal három árnyalattal bővült a kínálat, egy ezüsttel, egy arannyal és az általam mutatott rózsaarannyal.


Két rétegben fed, könnyű bánni vele, nem csíkozódik (márpedig ez a hasonló, foil finisű lakkoknál ritkaságszámba megy), 3-4 napig makulátlan marad, nagyon mutatós. Egyetlen apró hibája van, a kupak sajnos gyűjti az ujjlenyomatokat. 
Maga a szín tökéletes rose gold, visszafogott, mégis van benne egy kis extra. Én ritkán hordok rózsaaranyat, de biztos, hogy ezt még fel fogom kenni, viszont előbb beszerzem az ezüstöt.

A spirál átlagos, megbízható darab, a körömlakk a márkától megszokott minőség, de új színekkel, a fénycsepp pedig egy igazi ínyencség. Ha akár magadat, akár az egyik sminkbarát szerettedet szeretnéd meglepni valami különlegességgel, tökéletes választás! :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: