Avon,

Szeptemberi kedvencek

szeptember 30, 2018 Arabella 0 Comments


A szeptemberem enyhén szólva vegyes volt: történtek szuper dolgok, de egy borzalmasan rossz is, amit semmi sem ellensúlyoz. Mindegy, térjünk a kedvencekre. :)


Rájöttem, hogy nem érdemes kísérleteznem kézkrémekkel. Túl válogatós vagyok, és egyedül a Treaclemoonnal vagyok elégedett. Erőteljes, de kellemes illata van, hatékony, mégis gyorsan felszívódik... ráadásul nem is vészesen drága.

Az Avon Anew BB is egy újrafelfedezés. Minden tulajdonságával a tökéletes hétköznapi smink számomra, egy baj van vele: megújult, és az új változat valószínűleg sötét lenne nekem.


A Sleek Enchanted Forest paletta összhatásában nem az én világom, viszont néhány színt rajongásig szeretek belőle. Ilyen például a bal felső sarokban lévő világos árnyalat, számomra ez a tökély satírozáshoz, de a felső sorban lévő fényes, barackos rózsaszín is mesés. Bőrre téve inkább fémes, fóliahatású, az alatta lévő lilásbordóval kombinálva bámulatos.


Valahányszor erre a Clinique highlighter stiftre gondoltam, mindig lelkifurdalásom volt. Gyönyörű, nem volt olcsó, és mégsem használtam túl sokat... aztán a hónap elején elővettem, és rájöttem, hogy igencsak sok hiányzik belőle, és szeptemberben is szinte csak ezt használtam. 

Legalább féltucatnyi highlightert próbáltam ki a nyár folyamán, zömében a drogériás kínálatból, és vannak közöttük szuperek, ezzel azonban egyik sem ér fel.


Az elmúlt években sok szem alá való korrektorral kísérleteztem, de igazán csak kettő vált be. Aztán most jött az Essence Camouflage+ fényes változata, és minden mást felülmúlt. Tökéletesen elfedi a legcsúnyább karikákat is, ráadásul kis mennyiségben, a finisének köszönhetően pedig természetes tud maradni.

Ezt a Pupa rúzst már egész régen vettem, de soha nem kezdtem el rendszeresen használni. Szeptemberben sort kerítettem rá, ha rúzs, akkor csak ezt tettem fel. Egy fényes, minimálisan lilába hajló bordóról van szó, itt mutattam meg: katt-katt!


A Clinique ajakápoló-ajakradír duója mindig a táskámban van (meg is látszik a csomagolásán). Nem feltétlenül a teljesítménye miatt - bár az sem rossz -, hanem mert nagyon praktikus.


Ez a hónap a sötét lakkokról szólt, a Catrice feketéje örök favoritom, és mellé most beszereztem egy olyan árnyalatot, amivel már szemeztem egy ideje. A Darkness Before Pleasure üvegben nagyon izgalmas, azonban a swatchok és az érdesnek ígérkező felület elbizonytalanított. Nem kellett volna, élőben gyönyörű, fedőlakkal pedig teljesen sima lesz. A feketével kombinálva szinte extravagáns. :)


Az Avon Scent Essence Velvet Amber számomra maga az ősz, méghozzá a szomorú, letargikus ősz. Nem túl tartós, ezért nem árt nap közben is frissíteni, de egyéb kifogásom nincs ellene.


A Palmolive lila tusfürdőjét évek óta emlegetem, és a Kneipp testápolót is mutattam már. Mindkettőnek fantasztikus az illata, ráadásul bár elég eltérőnek tűnnek, mégis harmonikusak együtt.

Nem túlzottan figyelek arra, hogy milyen tok van a telefonomon, augusztusban viszont készüléket cseréltem, és rendeltem rá többet is. Drágát nem szerettem volna, így nem is vártam túl jó minőséget, ehhez képest ez a virágmintás kifogástalan. Wish-ről van, lehet, hogy a másik változatát is megrendelem.

Neked mik voltak a kedvenceid szeptemberben? :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: