Garnier,

Lista a Glamour-napokra

október 07, 2018 Arabella 0 Comments


Lassan már hagyomány a blogon, hogy a Glamour-napok előtt összeszedem, miket tervezek beszerezni. Ennek elsősorban önző oka van: ez kell ahhoz, hogy ne felejtsek el semmit. :)Nature Box tusfürdő, Yves Rocher barackos testradír és rúzs

Alapvetően nem a kedvenceim a barackos kozmetikumok, most mégis megnyert kettő. Az egyik a Nature Box barackos tusfürdő, a másik az Yves Rocher testradír. Ez utóbbit már próbáltam, nemcsak az illata, hanem a hatása is fantasztikus. 
Nyáron folyamatosan egy élénkpiros Yves Rocher rúzst használtam (a blogon is rengetegszer megmutattam), semmi különöset nem tud, de nagyon szerethető darab. Ebből a típusból szeretnék egy bordót az őszi szezonra. :) 


Elseve balzsam, hajfesték, Rexona Maximum Protection

Pont kifogyott a hajbalzsamom, vagy a klasszikus Extraordinaryt, vagy ha egy kis változatosságra vágyom, a kókuszos verziót veszem meg. Hajfestékből ilyenkor szoktam betárazni, ideje lenne váltani valami komolyabbra, de végül mégis mindig maradok a Casting Creme Glossnál. Rexona Maximum Protection pedig egyszerűen csak mindig kell.


L'Oréal Brow Artist Plumper, Garnier maszkok

Több színezett szemöldökzselét kipróbáltam, de még mindig a L'Oréal a favoritom, mert ennek a legintenzívebb a színe, ráadásul a legtartósabb mind közül. Épp ki fog fogyni, úgyhogy itt az alkalom a pótlására. 
Állandó - és vesztésre álló - harcban állok a szem alatti karikákkal, ezért minden, ami erre lehet megoldás, érdekel. Maszkot erre a területre még nem próbáltam, így ezekre a Garnier újdonságokra különösen kíváncsi vagyok.


Maybelline krémpirosító, folyékony rúzsok stb.

Újabban teljesen rákaptam a Maybelline sminkekre. Egyikre sem lenne szükségem, mégis valahányszor drogériában járok, jó néhány percet eltöltök az állványnál. A Burgundy Bar paletta a megjelenése óta érdekel, a krémpirosítók közül az egyik árnyalat tökéletes lenne a hétköznapokra, a folyékony rúzsok pedig a színükkel bűvöltek el. A Pioneer, a Voyager és a Ruler egyaránt tetszik.

+ Máténak mindenféle finomság a Müllerből, ez elmaradhatatlan tétel az ilyen listákon. :)


Te fogsz vásárolni a Glamour-napokon?

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: