Avon,

Új sminkszivacs az Avontól

június 29, 2018 Arabella 0 Comments


Emlékszel még arra, amikor az Avon pink, csepp alakú sminkszivacsáról írtam? :)
Ha igen, akkor:
1. igazi törzsolvasó vagy, mert több éve volt
2. tudnod kell, hogy azóta is nagy kedvencem, azzal szeretek leginkább alapozni - most is van egy tartalékom belőle.

Nos, az a helyzet, hogy egy új szivaccsal rukkolt elő a márka, formában és színben egyértelműen más, a többi pedig kiderül az alábbiakban. :)Ezzel a formával már máshol is találkozhattunk, ez önmagában nem újdonság, ahogy a ferdén vágott fej sem, az viszont igen, hogy a szivacs alján van egy puha, bársonyos, eltérő textúrájú szivacsréteg. (Tud valaki szinonimát a szivacsra?) Ezt elsősorban krémes termékekhez, kontúrhoz és pirosítóhoz javasolják, krémpirosítóhoz be is vált nekem, de én a púdert is szerettem ezzel felvinni, mert sokkal jobban bele tudtam így ütögetni a bőrömbe, mint ecsettel.

Azonban a múltidő sajnos nem véletlen, ugyanis a harmadik-negyedik tisztítás után szinte teljesen eltűnt ez a réteg a narancsszínű felületről. Nem tudom, ez hogyan történhetett, akár az is előfordulhat, hogy én nem voltam elég óvatos, mindenesetre kár érte, mert pont megtaláltam a funkcióját.


Magának a szivacsnak egyértelműen van tartása, kissé kemény is, és víz hatására bár megnő, akkor is megőrzi a tömörségét. 
Ennek a tömörségének köszönhető, hogy a versenytársaihoz képest minimális alapozót szív magába, szinte mindet átadja a bőrfelületre, ráadásul az összhatás alapvetően nagyon természetes. Azért csak alapvetően, mert a vágott résznek köszönhetően koncentráltabb felvitelre is alkalmas, magát az alapozót is lehet építeni vele, de én például a szem alatti korrektort teszem fel vele.

Ilyen bevizezett állapotban - hasonlítsd az arányait a képen lévő többi holmihoz:


A BB krémhez, a korrektorhoz és a púderhez ezt a szivacsot használtam, itt nem a legtökéletesebb a bőröm (nagyon spórolok a kedvenc arcradírommal, és ez azonnal meglátszik), de így is viszonylag természetes az összhatás:


Ugyan az örök kedvencem a pink változat marad, de az alsó rész eltűnésétől eltekintve ez a verzió is korrekt. Én valószínűleg továbbra is a másikat fogom használni a mindennapi, "ott sincs" hatású sminkemhez, azonban ha kicsit több fedés kell, de nem látványosan, akkor a narancssárga lesz a befutó. :)

* A terméket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: