Avon,

Új Avon Eve illatok

március 08, 2018 Arabella 0 Comments

Avon Eve Alluring Confidence

Az Avon mindig is otthonosan mozgott a nem túl harsány, nőies illatokban - gondoljunk csak a tavaly megjelent Eve Duetre. Most ez a család bővül ki, egyelőre a Confidence és az Alluring illatokkal.

Avon Eve Alluring Confidence

Az üde, tavasziasan könnyed árnyalatok az első Eve-hez hasonlóan itt is jellemzőek, mint ahogy a letisztult formák is, de azt kell mondanom, hogy az illatok igencsak eltérnek, és igaz az, amit állítanak róluk: valóban merőben más hangulatokhoz, élethelyzetekhez illenek.

Avon Eve Confidence

Confidence

Avon Eve Confidence

Emlékeztek még a Scent Essence Velvet Amber-re? Az egy meglehetősen szikár, szomorkásan őszi illat - fantasztikus, én nagyon szeretem, de nem biztos, hogy bárki számára emészthető. Nos, annak a lágyabb, édesebb, könnyedebb változata az Eve Confidence.

Az ámbra ebben is igen markáns, egyértelműen a központi helyet foglalja el, ugyanakkor társul mellé sok más is: frangipáni az édes virágosságával, némi vanília, méghozzá a leglágyabb fajtából, szantálfa a maga melegségével. Végül pedig, amikor szinte teljesen lecsitul az ámbra, feltűnnek a fanyar bogyós gyümölcsök, amelyek remek kiegészítései ennek a még könnyedségében is markáns illatnak.

Avon Eve Alluring

Alluring

Avon Eve Alluring

Engem is meglepett, de az a helyzet, hogy az Alluring a maga virágos-gyümölcsös játékosságával teljesen rabul ejtett. 

Sok-sok lila virág egyvelege minden karcosság nélkül, és ez kiegészülve szilvával, de nem a fagyos gyümölccsel, hanem az édes, lédús változattal. Mindennek pedig egy enyhén édes, kifinomult, engem teára emlékeztető alapja van - ez az, ami igazán kellemessé, igazi komfortillattá teszi.

Ha érzitek, jól érzitek: nem túl rafinált kompozícióról van szó, azonban ebben az esetben igaz az, hogy a kevesebb több.

Avon Eve Alluring Confidence

A tartóssága egyik parfümnek sem kiemelkedő, 6-8 óra múltán mindenképp frissíteni kell őket, de ez részben valószínűleg azért van, mert egyébként is majdhogynem bőrközeliek.

A Confidence számomra egy komoly, fajsúlyos illat: nem annyira letargikus, mint a Velvet Amber, de igenis van súlya. A komolyabb pillanatokhoz, hivatalos programokhoz lehet tökéletes választás, míg az Alluring játékos üdesége a felszabadult, boldog momentumokat egészíti ki tökéletesen.

Ha további részletekre vagy kíváncsi, kattints az Avon Online-ra! :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: