Orsay,

Orsay kívánságlista

március 11, 2018 Arabella 2 Comments

Orsay kívánságlista

Szinte kizárólag fast fashion üzletekben vásárolok, de elég hullámzó a kapcsolatom velük: egyiket jobban, másikat kevésbé kedvelem. Van, ahol csak hosszas keresgélés után találok valamit, máshol alig győzöm kapkodni a szemem, annyi minden tetszik. Ez utóbbi az Orsay, ki merem jelenteni, hogy ez a kedvenc üzletem. Szeretem az elegáns stílusát, és színvilágot tekintve is hasonlót képvisel, mint amit én kedvelek.

Mostanában főleg az online felületükön nézelődök, olyannyira, hogy össze is jött egy szép kis (vagyis nem annyira kis) tavaszi kívánságlista. A félkövérrel szedett részek linkek, katt-katt! :)
Orsay kívánságlista

Pöttyös póló: Rengeteg sötét felsőt hordok, zömében egyszerűbbeket, ez is az, ugyanakkor ki van egészítve néhány apró részlettel. Blézerek alá szuper lenne.
Pöttyös felső: A farmeres, lazább szettekhez tökéletesen illene ez a felső, tetszik a fodros alja, és az is, hogy többféle anyagot kombináltak benne. Van feketében is, de azt hiszem, ebből a fehérre szavazok.
Kétrétegű hímzett felső: A gyengéim ezek a típusú megoldások, az üzletben már felpróbáltam, de pont az a méret hiányzott, ami nekem a legjobb lenne. A webshopban viszont szerencsére van belőle. Ezen a képen nem sok látszik belőle, de a linkre kattintva találsz több fotót. :)
Orsay kívánságlista

Fodros aljú blúz:
Sokkal boldogabb lennék, ha sötétkék helyett fekete lenne az alapja, de a teal-narancsba hajló piros páros mindenhogy a gyengém, és a szabása is igencsak előnyösnek tűnik. 
Farmer ceruzaszoknya: Amennyire nadrágos típus vagyok a hideg évszakokban, ugyanannyira szeretem máskor a szoknyákat. A ceruzaszoknyákat és a farmerszoknyákat váltogatom, ez pedig mindkettő egyben. A lezser, de nem túl lezser szettekhez tökéletes lenne.
Skinny farmer: A magasságom miatt eleve nehezen találok magamnak farmert, mert mindegyiknek túl rövid a szára, pluszban most még mindenhol csak magasderekúak vannak, azok pedig az én rövid felsőtest-hosszú lábak alkatomhoz csöppet sem előnyösek. Ami pedig esetleg nem magasderekú, az biztos szaggatott, márpedig nekem a hétköznapokra egy egyszerű, sötét darabra lenne szükségem. Ez pont olyan, ráadásul a korábbi Orsay farmerjeimmel nagyon elégedett vagyok.
Orsay kívánságlista

Légies blúz: Nagyon szeretem a könnyed blúzokat, fehér és zöld van is már, viszont ez a sárga nagyon tetszik, a részletei pedig elegánssá teszik.
Peplum ruha: Sajnos kevés ruha előnyös számomra, azonban a peplum mindig jótékonyan nyújtja a derekamat, és formás csípőt csinál, úgyhogy ha van esélyem egy igazán csinos ruhára, akkor ez az.
Egyszerű ceruzaszoknya: A piros változata már megvan, és TÖKÉLETES, épp ezért gondolkodom más színen is - nem fekete ceruzaszoknyából úgyis mindig hiányom van. Kéket nem szeretnék, a púderrózsaszínnel pedig épp barátkozom, de még vannak kétségeim. Viszont az biztos, hogy sötét felsőkkel jól tudnám kombinálni.
Orsay kívánságlista

Nagy táska: Minden egyes nyáron keresem a tökéletes fehér táskát, de évek óta sehol semmi. Ez sem biztos, hogy az, kissé laposabb, mint szeretném, azonban még így is nagyon közel áll hozzá, az egyik szandálomhoz pedig pont illene.
Masnis kistáska: Kisebb fehér táskám már van, nagyon szeretem, viszont ez annyira sikkes, hogy nem tudtam nem feltenni a listára.
Masnis táska: Rajongok a fekete-fehér kontrasztjáért, a csat is gyönyörű rajta, egyetlen gondom van vele: mintha kicsit kisebb lenne annál, ami számomra praktikus.
Orsay kívánságlista

Anyát szeretném meglepni egy tavaszi-nyári táskával, velem ellentétben ő egyértelműen szereti a rózsaszínt, úgyhogy ezt a két opciót néztem ki. Valószínűleg a második színe és formája jobban tetszene neki, viszont az nem cipzáras, az első azonban igen, így a praktikusság amellett szól.


Ha neked is megtetszett valami, olvasd el EZT a posztot, mert összeszedtem néhány tippet, amivel olcsóbban vásárolhatsz. :)

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Szép ruhák, nekem az első rózsaszín táska tetszik, kevésbé élénk, de látom, van mindenféle színben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már én is egyértelműen az első felé hajlok, jobban ki tudná használni. :)

      Törlés