Avon,

Avon Eve Duet

november 14, 2017 Arabella 0 Comments


Avon Eve Duet

A kétvégű körömlakkok és a mostanában felkapott kétvégű rúzsok már ismerősek lehetnek, de parfümmel ilyen kiszerelésben nem sűrűn találkozhatunk. Az Avon azonban nemrégiben megalkotta a két részből álló Eve Duet illatot, a parfüm arca Eva Mendes, és a változékonyságot, önmagunk illat általi kifejezését igyekszik előtérbe hozni.


Avon Eve Duet

Enyhén lilás dobozban érkezik a meglehetősen mutatós üvegcse. A duó kiszerelésre jobb megoldást nem is választhattak volna, a logó és a króm részlet egyaránt nagyon látványos, és az áramvonalas hajlítások is pluszt visznek a szögletes formába. 

Nézzük az illatokat!

Avon Eve Duet

Radiant

A Radiant oldal az összhatását tekintve gyümölcsös, a mandarin és a mangó a meghatározó alkotóeleme, de némi liliommal és jázminnal is kiegészül. A virágok azonban csak azt a célt szolgálják, hogy a gyümölcsök még inkább kidomborodjanak. 

Vidám, minden drámát nélkülöző illat, pont ezért rajtam idegen, azonban a gyümölcsös jegyek kedvelőinek elnyerné a tetszését.

Avon Eve Duet

Sensual

Csípős, markáns, meghatározó, ugyanakkor végtelenül elegáns a lila rész. Sokáig nem jöttem rá, de a központi eleme a rózsabors, ami némi csípős pikánsságot kölcsönöz neki, ez társul némi enyhe, azonban annál kellemesebb, vibráló szilvás játékkal, illetve egy visszafogott virágcsokorral.

Meglepő módon időszakosan nagyon szívesen fújom magamra, pedig ez az a parfümtípus, amiből számomra alapvetően hiányzik egy kis puhaság. Ebben az esetben viszont az elegancia fontosabb, és könnyen lehet, hogy sokaknak éppen ezért fog tetszeni.

Avon Eve Duet

Hosszú ideig kombinálva nem használtam a két oldalt, néhány napja azonban felfedeztem, hogy együtt teljesednek ki igazán. A Sensual csípőssége és szikársága így is megmarad, viszont a Radiant gyümölcsössége átalakul, és plusz édességet, izgalmasságot visz az illat alapjába. Így a rózsabors mögött lesz egy kis lágyság is, arról nem is szólva, hogy összességében izgalmasabbá, rafináltabbá válik az illat.

Avon Eve Duet

Az Eve Duet egyik fele sem végletes, összesimuló, összeillő illatok ezek, amelyek külön-külön árnyalatokban eltérő hangulatokat testesítenek meg, azonban mindkettő kellemesen, légiesen, visszafogottan nőies. Csak az egyik gyümölcsös, a másik csípős-virágos megközelítésben, együtt pedig szintén egy igen feminin illatot alkotnak - nem femme fatal jellegűt, hanem kifinomultat -, de jóval komplexebben.

Amennyiben drámát keresel, valamilyen különleges, ínyenc őrületet, nem az Eve Duet lesz a kedvenced, viszont ha a klasszikus, nem túlzottan tolakodó spektrumon belül szereted váltogatni az illataidat, akkor az Eve Duet koncepciója pont neked való! :)

* A terméket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: