outfit

Outfit - Wonderwall

november 12, 2017 Arabella 2 CommentsHosszú ideig kifejezetten zavart, ha fotóznak, de múlt szombaton, amikor készítettünk néhány képet a blogra, annyira jól éreztem magam, hogy vasárnap is megismételtük. Nem lettek tökéletesek, és nem is úgy öltöztem fel, ahogy bármikor megtenném, a komfortzónám szélén van ez a szett, de éppen ezért szeretném megmutatni.

Aznap folyamatosan a Wonderwall-t dúdoltam az Oasistól, számomra annak a hangulatát tükrözi ez a kicsit grunge, kicsit eklektikus, kicsit tinis, lázadó összeállítás. Az alap itt is a harisnya-szoknya páros, felülre egy fekete topot vettem, arra pedig egy csipkés, krémszinű kardigánt. 

A kockás körsál tavalyi, ahogy a sapka is, a táska új (szerzeményes bejegyzésben már mutattam, 1000 forint sem volt), a bokacsizma pedig friss kedvenc. Rájöttem, hogy nekem a bokacsizmák különösen előnyösek, mert jó, ha valami vízszintesen megtöri a bő 180 centimet.Ezekkel sminkeltem:


Végül pedig a zene, ami megihletett, különösen az utolsó negyede tetszik:Nem ígérem, hogy lesz még hasonló, mert ez egy minden szempontból spontán bejegyzés volt, de ha az idő/alkalom/hangulat háromszög megint kedvező lesz, lehet róla szó. :)

Hogy telik a hétvégéd?

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Egyedül a bokacsizma nem tetszik, nekem azzal valahogy nem áll össze a szett, egy bakanccsal vagányabb lenne szerintem.
  Egyébként baromi jól áll! A sál különösen tetszik, egy kis színt visz bele és illik hozzád szerintem ez a minta. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdekes, hogy pont ezt írod, mert épp a képek készítése után jutott eszembe, hogy bakanccsal lenne az igazi, és bár bakancsom pont nincs, de egy olyan stílusú bokacsizmám igen. Sajnáltam is kicsit, hogy nem az volt rajtam. :)
   Kockás dolgokat ritkán hordok, de ezt a sálat a színe miatt nagyon szeretem. :)

   Törlés