arcápolás,

Luxus arcápolás

november 15, 2017 Arabella 0 Comments


Míg sminkekre, parfümökre és körömlakkokra szívesen kiadok magasabb összeget is, arcápolásra csak elvétve költök többet. Egyáltalán nem biztos, hogy ez okos dolog, ugyanakkor mivel még nem volt igazán meggyőző tapasztalatom, ami azt mutatta volna, hogy igenis megéri többet áldozni mondjuk egy arclemosóra, nem is éreztem késztetést rá.

Fytofontana

A Fytofontana kínálatából már volt szerencsém kipróbálni egy szérumot, az egész jó volt, azonban ezúttal egy szűk arcápolási családdal ismerkedhettem meg egyszerre, és így már az összkép is módosult.

Fytofontana

A Revital szérum az, amit régebben használok, olyannyira, hogy már igencsak takarékoskodom vele, az Eye Dark szemkörnyékápoló és a Pure Wrinkle tisztítógél pedig számomra újdonság volt.

Mindhárom csomagolása extra erős, az arany megoldás vagy tetszik valakinek, vagy nem, de az elvitathatatlan, hogy kézbe véve az anyaghasználat és a kialakítás miatt mindhárom luxushatású.

Fytofontana Stem Cells DNA REVITAL szérum

Fytofontana Stem Cells DNA REVITAL szérum

Fytofontana Stem Cells DNA REVITAL szérum

Nem mesélnék sokat róla, mert többször is volt már szó a szérumról a blogon, ugyanakkor nem lenne teljes a bejegyzés enélkül. Az illata engem almakompótra emlékeztet, könnyed, gyorsan felszívódó állaga van, és azonnal, látványosan és hosszan tartóan feltölti a bőrt. Sminkelés előtt/smink alá kimondottan jó!

30 milliliter 10.319 forintba kerül.

Fytofontana Stem Cells EyeDark szemkörnyékápoló

Fytofontana Stem Cells EyeDark szemkörnyékápoló

Fytofontana Stem Cells EyeDark szemkörnyékápoló

Nagyon sok szemkörnyékápolót kipróbáltam már, de amit ez csinál, az döbbenetes. Extra könnyű, zselés állaga van, és friss, púderes illata, ráadásul a frissesség nem is csak illúzió.

Azonnal hűsíti a szemkörnyéket, kisimítja az apró ráncokat, és ami a legjobb: szinte érezhető, ahogy visszahúzza a karikákat. Reggelre is szuper, de én mostanában éjszakára is ezt használom, mert a nap végére megfáradt szememet teljesen felüdíti. Ráadásul bár pillanatok alatt beszívódik, extra sima, selymes bőrt hagy maga után.

Ha csak egyetlen dolgot ajánlhatok az arcápolási rutinodba, akkor ez az!

15 milliliter 7.650 forintba kerül.

Fytofontana stem cells PURE WRINKLE tisztítógél

Fytofontana stem cells PURE WRINKLE tisztítógél

Fytofontana stem cells PURE WRINKLE tisztítógél

Fytofontana stem cells PURE WRINKLE tisztítógél

A szérumhoz hasonlóan az illata almaszószra-almakompótra hasonlít, az állaga pedig meglehetősen testes, szinte kocsonyás gél. Nem habzik, csak selymesen tisztít, és igen kis mennyiség is elegendő belőle. Sminklemosásra nem alkalmas, igaz, én arra egyébként sem pazarolnám, az általános szennyeződések eltávolítására, és a reggeli arcmosáshoz viszont tökéletes. 
Én elsősorban reggel használom, akkor, amikor nincs időm krémezni, ugyanis egyértelműen táplál, a száraz bőrömből hiányzó zsírt némileg visszapótolja. Így volt húzódó érzés, nincs húzódó érzés, az szinte csak plusz dolog, hogy közben tisztít is.

A 125 milliliteres kiszerelés ára 4.020 forint.


Az a helyzet, hogy a magasabb ár ellenére ezek az arcápolók engem meggyőztek. Ezután is fogok drogériás arclemosót, arckrémet vásárolni, de alkalmanként szétnézek majd a magasabb árkategóriában is, különösen, ha egy bizonyos terméktípusból igazán jóra van szükségem - ilyen például a szemkörnyékápoló. 

A szérum is jó, de ha sokszor vagy reggelente késésben, a tisztítógélnek fogod nagy hasznát venni, mert tulajdonképpen két funkciót lát el, ráadásul mindkettőt kiválóan. Ha pedig a karikákkal, fáradtsággal küzdesz, a szemkörnyékápoló lesz a kedvenced. :)

A Fytofontana választékát megtalálod a fiatalodj.hu oldalon.

* A termékeket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: