outfit

Outfit - Purple rain

november 18, 2017 Arabella 4 Comments


Múlt hétvégén megtettük a szokásos sétánkat anyával, annak ellenére is, hogy csepergett az eső. Ezúttal is vittük a fényképezőgépet, és most valamivel bohókásabb képek születtek - úgy tűnik, kezdek egyre inkább ellazulni. :)
A pulóver nem túl régi, anya szerint bordó, szerintem lila... céklaszínben egyeztünk ki. Az enyhén szaggatott farmer tavalyi szerzemény, a sálat párszáz forintért vettem tavasszal a New Yorkerben, a bokacsizmát, a táskát és a geometrikus fülbevalót többször is mutattam már, a kabát pedig ezer éves darab. Nem szép, nem csinos, viszont meleg és nem ázik át... van néhány ilyen "túlélő" holmim, ezektől nem vagyok hajlandó megválni, túl praktikusak ahhoz. :)

A sminkem közelebbről:A szememen a Max Factor nude palettáját használtam, az arcomon többek között egy ColourPop huighlighter van, a számon pedig épp az Avon egyik folyékony rúzsát próbálgattam, teszt hamarosan!Épp csak egy sima, fekete lakk volt a körmömön, pedig olyan jól mutatott volna valami lilás (másnap váltottam is a Colors by Llarowe Berries in the Snow-ra), de a gyűrűimet azért megmutatom. :) A mutatóujjamon lévőt lényegében folyamatosan hordom, a kígyós csak időszakos kedvenc, de most egyértelműen az.Az aktuális illatom az Eve Duet volt, akkor fedeztem fel, hogy együtt is teljesen jó a két oldal, a csoki pedig az új gyengém. Néhány hónapja mindent szeretek, ami epres, ezért pedig egyenesen bolondulok.

Prince-t ritkán hallgatok, de annyira evidens volt, hogy ez legyen a bejegyzés címe, és akkor már nem lenne teljes a poszt a zene nélkül:


Ezen a hétvégén aktívan blogolnom és fotóznom kell, illetve kicsit dolgozni, de ha marad időm, meg fogom nézni Az Igazág Ligáját, és talán a mozizás előtt is készítünk pár képet.

Te mit tervezel a hétvégére? :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Számomra is inkább bordó, mint lila ez a pulóver, de a céklaszín a legtalálóbb :) Hú, az a rúzs, nagyon tetszik. Én ilyenkor nem szoktam (számomra) nyári színnel rúzsozni, de rajtad nagyon tetszik. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt hiszem, nektek lesz igazatok, én túl könnyen belelátom a lilát mindenbe. :)

   Alapvetően én sem kentem volna fel ezt a színt, de pont fotóztam előtte az Avon rúzsok bejegyzéséhez, és megtetszett a pulóverrel, úgyhogy fent hagytam.
   Ezeken a képeken már kicsit meg van kopva, de lesz róla poszt hamarosan, szerintem már a jövő hét elején, és ott majd látszik teljes valójában. :)

   Törlés