Avon,

Téli ápolás

január 06, 2018 Arabella 0 Comments


A karácsonyi időszak után mindig bajban vagyok. A sok fűszeres, ünnepi kozmetikum már aktualitását veszti, és marad az unalmas, szürke tél. Most azonban találtam egy szuper családot, ami pont ideális a tél hátra lévő részére. :)
Avon Skin So Soft

Az Avon Skin So Soft vonallal a decemberi kedvencek között már találkozhattatok, azonban ha valami, akkor ezek megérdemlik, hogy saját posztot kapjanak. :)

Az illatuk egyforma: csak minimálisan édes, puha, meleg. Kicsit talán füstös jellegű, de tiszta, fehér füstös. Igazi tisztaságot sugárzó komfortillat, engem egy régi kedves parfümömre emlékeztet.

Avon Skin So Soft

Tusfürdő

Az első nagy meglepetést az állaga okozta. A krémtusfürdőkhoz képest is meglehetősen gazdag, selymes a formulája. Habzik, tisztít, ugyanakkor legalább olyan mértékben táplál, mint egy zuhanyozás közbeni testápoló.

Az illata és a hidratáló hatása egyaránt megmarad, én még másnap is folyamatosan érzem, ha este használom. Nem szélsőségesen, csak normál szinten száraz bőrre önmagában is elegendő lehet.

Az extra puha flakonért pedig külön plusz pont jár, biztos, hogy az utolsó cseppet is ki fogom tudni nyerni belőle. :)

Avon Skin So Soft

Testvaj

Avon Skin So Soft

Amennyire egyszerű a tégely, annyira nagyszerű, ami benne van. :) Tömör, sűrű, valóban vajas jellegű, de szerencsére a legkisebb mennyiséget is nagyon könnyű eloszlatni belőle.

Ez tényleg egy komolyabb testvaj, száraz vagy extra száraz bőrre is kiváló, a kellemetlen, húzódó érzeten is azonnal segít. Annyira koncentrált, hogy még komolyabb szárazság esetén is fölösleges a mindennapos használata. Én hetente kétszer kenegetem magam vele, és így is álomszerűen puha a bőröm.

Egy kis illusztráció, hogy lássátok az állagukat:

Avon Skin So Soft

A tusfürdőhöz hasonlót sem tudok, zseniális. A testvajnak már van néhány konkurenciája, ami szintén körülbelül így teljesít, viszont mindegyik jelentősen drágább ettől.

Én biztos, hogy tavaszig zömében ezeket fogom használni, mert pont azt nyújtják, amire ilyenkor szükségem van. Kellemes, tiszta illatot és kimagasló táplálást.


* A termékeket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: