csacsogós,

Mit adtam-kaptam karácsonyra? - Videó

január 08, 2018 Arabella 2 Comments

Mit adtam-kaptam karácsonyra? - Videó

Húzhatnám az időt, de nem teszem. Most ahhoz túl lelkes vagyok. Végre, végre-végre kikerült a YouTube-ra az első videóm! :)

Sokáig meg sem fordult a fejemben a videózás ötlete, mert úgy gondoltam, hogy alkalmatlan vagyok rá. Lehet, hogy így van, azonban túl kell lépnem ezen, mert boldoggá tesz. Végtelenül boldog voltam az összes próbafelvétel alatt - pedig volt néhány -, a vágást is élveztem, a kreatív részét is, már amennyire annak mondható.

Szeretem a blogot, de hét éve írom, és már nem hobbi. Kicsit belefásultam, és szükségem van valamire, ami nagyon új, ami lendületet adhat. Úgy tűnik, hogy a videózás lesz az. :)Link a csatornához... te jóságos, el sem hiszem, hogy leírhatom ezt, a CSATORNÁMHOZ:


Legközelebb videófronton egy mini vloggal jelentkezem, iratkozz fel a csatornámra is, hogy biztosan eljusson hozzád a friss tartalom!

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Feliratkoztam, nagyon jó első videó lett, nem is hosszú, érdekes.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen - különösen, hogy tudom, te inkább olvasni szeretsz, nem videót nézni. :)
   Egyelőre úgy tűnik, rövidebbek lesznek a videók, mindig azt hiszem, hogy nagyon sok anyagot vettem fel, aztán visszanézve kiderül, hogy nem is olyan sok az időben.

   Törlés