outfit

Outfit - Let it Snow

december 03, 2017 Arabella 4 Comments


Azt ígértem, hogy a következő outfit bejegyzésben egy elegánsabb szettet mutatok meg, de egy kis megfázás közbeszólt, és kimaradt a fotózás. Ma viszont kicsalogatott a hó, séta közben pedig készítettünk néhány képet. :)

Nem tudom, a képeken mennyire látszik, de engem már elért a karácsonyi zsongás és az ünnepi hangulat. Tegnap megnéztük az Illatszertárat, ami tökéletesen visszaadta azt, amit számomra a karácsony jelent, ma folyamatosan hullott a hó... boldog vagyok. :)
A kabát már több éve megvan, ajándékba kaptam, de csak ritkán hordom, amit nem is értek... a kedvenc farmeremet vettem fel (Vögele), és a hosszú szárú csizmám is előkerült, ez tavalyi darab, ha jól emlékszem, Tamaris. A sapkát már láthattátok (New Yorker), a sál azonban új. Egy nagyon hasonlóm sárgában már van, és bár a kockás minta nem a kedvencem, sokszor viselem... ezt a piros változatot valószínűleg még többet fogom. Akárcsak a sárga, ez is az Orsay-ből van, nagyon jó áron vettem.

A sminkemhez a Too Faced Boudoir Eyes palettát és a Lovely Vampire spirált használtam, a számon theBalm folyékony rúzs van Loyal árnyalatban.
Talán közhelyes, de Michael Bublé feldolgozásait ebben az időszakban nagyon szeretem, ma az It's Beginning to look a lot like Christmas-t és a Let it snow-t váltogattam.

Te várod már a karácsonyt? :)

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Nagyon csinos vagy, és tetszik a sálad! A piros nem az én színem, de valamilyen kékes-zöldes-barnás árnyalatban biztosan felvenném. A hó ma engem is elvarázsolt, szóval teljesen megértem, hogy téged is kicsalogatott a szabadba. Hóesésben sétálni, miközben ropog a talpad alatt és mindent beborít... varázslat! :) Csak győzzem kiválogatni a sok fotót amit készítettem! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Zöldben nagyon el tudom képzelni rajtad ezt a szettet. :)
   Tényleg van valami varázslatos a hóban... főleg akkor, amikor még hull.
   Az egyik fotódat pont most láttam Instagramon, várom a blogbejegyzésedet! :)

   Törlés
 2. Csodaszép vagy a képeken, igazi Hófehérke! Nagyon jól néz ki ez a kabát, jól megy hozzá a rúzsod is :)

  VálaszTörlés