Alverde,

Novemberi kedvencek

november 30, 2017 Arabella 0 Comments


A novemberem igen érdekesen alakult: volt alakom egy csöppnyi kikapcsolódásra is, viszont több teendőm volt, mint eddig valaha. Azonban ezzel párhuzamosan beérett a három-négy évnyi kemény munka, és most már igazán látom az eredményét. Úgyhogy nem voltak ezek rossz hetek, egyáltalán nem. :)


A NYX Lid Lingerie lehetne egy fokkal jobb is, túl vizes az állaga, rétegezni kell a kellő fedésért, de még így is nagyon gyakran használtam. Az én árnyalatom a 17-es, ez egy igencsak hűvös taupe, tusvonallal kiegészítve hétköznapra számomra pont ideális.

A Lovely Vampire spirált többször is mutattam már, kezdem megtapasztalni a gyengéit, azonban az árához és a látványos hatásához mérve mind elhanyagolható
.
A sminkjeim szortírozásakor jöttem rá, hogy mennyire elhanyagolom a palettákat. Kétségtelen, hogy a legmostohább sorsuk nálam a szemfestékeknek van, úgyhogy most igyekeztem kicsit jobb tulajuk lenni.

Újra felfedeztem a Sleek Enchanted Forest palettát, és bár nem minden színkombináció az én világom belőle, kiderült, hogy a legvilágosabb árnyalat a legjobb satírozószínem valaha. Az egyik lilásbordó pedig (alsó sor, jobbról a negyedik) szimplán csak gyönyörű, és a felette lévő fényes pezsgőszín is csodás.

Meglepő módon mostanában nagyon szívesen hordtam lilás árnyalatokat a számon, például az Avon fényes folyékony rúzsát (It Girl), a pirosak közül pedig a NYX Soft Matte Monte Carlo volt a favorit. 
A NYX Butter Gloss eleinte nem volt a szívem csücske, de mostanra sikerült megbékélnem vele, mert a lilás-bogyós színe jól illik akár minimál, akár kicsit extrább szemsminkhez egyaránt.


A theBalm Pinstripe pirosító már megvan néhány hónapja, azóta alig használtam, de tudtam, hogy el fog még jönni az ideje. Eljött, és gyönyörű, igazi, tömény ősz!


Az Alverde krémes kontúrpaletta sötétebb árnyalatait épp csak kipróbáltam, a highlighterbe viszont teljesen belehabarodtam. Hideg tónusú, a fénye pedig finom, gyöngyházszerű. Klassz darab. :)


Lakkfronton maradtak a szokásos pirosas árnyalatok, a Catrice klasszikus piros, a L'Oréal Rouge Amour viszont igencsak különleges, világosabb, de meleg tónusú, kissé téglába hajló.
A középen lévő Colors by Llarowe Berries in the Snow gyönyörű, azonban a lilássága miatt ritkán kenem fel, azonban novemberben többször is sor került rá.


Mostanában nagyon sok parfümöt használtam, nehezen tudtam egyet kiválasztani közülük, de a legközelebb jelenleg a Jean Paul Gaultier Classique Wonder Woman kiadása áll hozzám.


Féltem attól, hogy hamar meg fogom unni, de nem, a szilvás Isana tusfürdő még mindig kedvenc, az egyszerre édeskés és gyümölcsös illata csodás, eddig messze-messze ez tetszik a legjobban az Isanatól.

Neked mik voltak a kedvenceid novemberben? :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: