bronzosító,

NYX Santiago paletta

december 20, 2017 Arabella 2 Comments


A NYX Soft Matte Lip Cream-eket már többször is az egekig magasztaltam, a kedvenc folyékony rúzsaim. Szép fokozatosan egyre több színt beszerzek belőlük, azonban van egyetlen nagy hibájuk: igazi, klasszikus piros árnyalat nincs, és pirosmániásként ez nagy szívfájdalmam.

NYX Santiago

Viszont amikor legutóbb NYX üzletben jártam, felfedeztem a városok inspirálta szetteket, a Rome is tetszett, de a Santiago jelentette az igazi csábítást, mert ebben egy új, piros ajakkrém is helyet kapott. Jó ideig hezitáltam, különösen, hogy swatchokat sem láttam korábban, azonban ez a formula nekem annyira bevált, hogy így is megvettem.

NYX Santiago

A jókora tükörrel ellátott kartondoboz a hátoldal szerint a folyékony rúzson kívül négy szemhéjpúdert, egy pirosítót és egy highlightert tartalmaz, valójában ez a highlighter inkább bronzosító.

Az alapokon túl (alapozó, szemöldökformázó stb.) minden színes dolog megtalálható benne, ami egy komplett, akár komolyabb sminkhez kellhet.

NYX Santiago

Az összes por elképesztően selymes tapintású és puha, emiatt az ecsettel könnyű túl sokat felvenni belőlük, plusz minimálisan porolnak, de ez a formula elsőre még így is rendkívül jónak tűnik.

A pirosító és a bronzosító pont annyira pigmentált, hogy jól láthatóak legyenek, azonban túlzásba nehezen lehessen vinni őket. A szemhéjpúderek először extra erősnek tűnnek, de szokatlanul kopnak: nem ülnek bele a ráncocskákba, semmi ilyesmi, viszont mindenfajta alappal nagyon gyorsan megfakulnak. Ott maradnak a helyükön, de már 2-3 óra elteltével sem lesznek annyira ütősek, mint eredetileg. Hétköznapi hatáshoz így is szuperek, azonban egy erőteljes, markáns sminkhez inkább mást választanék.

NYX Santiago

A szemhéjpúderek között van egy meleg fényű pezsgőszín, egy matt, barackos lazac, és egy gyönyörű, aranyfényű olíva. Egyértelműen ez a kedvencem, nagyon különleges, ráadásul önmagában is megállja a helyét. Mostanában kizárólag ezt ütögetem fel a szemhéjamra, eldolgozom a széleket, kihúzom valamivel a pillatövemet, és kész is a szemsmink.
Az utolsó árnyalat egy nagyon mély, matt lila, a szokásos feketére klassz alternatíva. 

Szépek ezek a színek, van köztük igazán egyedi is, meglepő módon mindet szívesen használom, még a lazacost is, azonban együtt rajtam nem mutatnak igazán jól. Zöld szemhez valószínűleg jobban illene ez az összeállítás, de sebaj, én használom őket külön-külön. :)

NYX Santiago

A bronzertől tartottam a legjobban... fölösleges volt, fantasztikus! Igazán világos bőrre is tökéletes, egyrészt egyáltalán nem sötét, másrészt nem is narancsos, sőt: van egy enyhe rózsássága. A palettában még csillámosnak tűnik, feltéve azonban már csak természetes, selymes fénye van. Én kontúrozásra és bronzosításra egyaránt használom. 

A pirosító se nem kifejezetten barack, se nem rózsaszín, pont a kettő közötti átmenet. Ez már egy fokkal fényesebb, mint a bronzosító, nagyon szép, egészséges összképet ad - írom ezt annak ellenére, hogy a hidegebb tónusú pirosítókat általában jobban szeretem.

NYX Soft Matte Lip Cream Santiago

Jöjjön a szett sztárja, a Santiago Soft Matte Lip Cream. :)
A tubusa egyszerű, de problémamentes, az applikátora nem a  kedvencem, azonban a formula mindenért kárpótol.

NYX Soft Matte Lip Cream Santiago

Könnyed, elképesztően vékonyan eloszlatható, minimálisan sem szárít, nem is érezni, hogy az ajkakon van... jaj, és ha kopik, gyönyörűen teszi. TÖKÉLETES. 
Így, nagybetűkkel.

NYX Soft Matte Lip Cream Santiago
A fentiek természetesen a Santiago-ra is igazak, ráadásképp a színe is mesés. Enyhén hideg tónusú, nem túl világos, de nem is sötét piros. Ez sem a klasszikus árnyalat, van benne egy kis csavar, viszont vitathatatlanul piros és gyönyörű.

Smink a szettel:

NYX Santiago

NYX Santiago

Túlzásnak tűnhet, de ha Te is rajongsz ezekért a folyékony rúzsokért, és szintén egy pirosra vágysz, nyugodtan megveheted csak a rúzsért a szettet, viszont a paletta többi része is kihasználható. A zöldes szemhéjpúder csodás, és a többi is szerethető, az arcra valókba pedig akkor sem tudnék belekötni, ha szeretnék. Ha nem fakulnának túl hamar a szemhéjpúderek, egyenesen tökéletes összeállítás lenne - így maradjunk a nagyon jónál. :)

Vettél valamit a NYX ünnepi kínálatából?

Ajánlom Neked

2 megjegyzés: