arcápolás,

Balea éjszakai maszkok

december 23, 2017 Arabella 2 Comments


Már csak karácsonyi hangulatú bejegyzéseket terveztem, de ha holnap még beszaladnátok a DM-be egy utolsó apróságért, esetleg a két ünnep között megnézni a leárazásokat, hasznos lehet, ha már tudjátok, mit is gondolok a Balea éjszakai maszkokról. :)

Balea éjszakai maszkok

A koncepció nagyon egyszerű: este felkened, és amíg pihensz/alszol, szépülsz. Praktikus, illik a rohanó életstílushoz, és a rutinomat is tökéletesen kiegészíti.

Maguk a maszkok tejszínhez hasonló műanyag kis tégelyekben találhatóak, ezek vannak a színes dobozkákban. Eleinte a dobozokat fölöslegesnek gondoltam, de aztán rájöttem, hogy egy-egy maszk legalább három-négy alkalomra elegendő, és a dobozt meghackelve sokkal könnyebb tárolni őket, mint anélkül.

Balea éjszakai maszkok

A négy változat mindegyike más-más bőrproblémára ideális, így természetesen az összetételük eltér, ahogy az állaguk és a színük is.

Balea éjszakai maszkok
Hyaluronsavval és vadrózsa kivonattal, anti-aging hatással

Balea éjszakai maszkok

Balea éjszakai maszkok

A formulája félúton van a balzsam és a krém között, az illata rózsás, de csak visszafogottan, használat közben is csak éppen-éppen érezhető. 

Az arcbőrrel érintkezve enyhén ragacsossá válik, hiába tűnik könnyednek, az én bőröm nehezebben szívja be, mint a többit. Valamelyest táplál, azonban én elsősorban feszesítő hatást éreztem, nyilván nem nagy mértékben, de minimálisan igen.

Nem biztos, hogy egy anti-aging arcápoló legjobb tesztalanya én vagyok, de az igen, hogy nagy baj nincs vele... ugyanakkor csodát sem szabad várni tőle.

Balea éjszakai maszkok

Hyaluronsavval és zöldtea-kivonattal, bőrkiegyenlítő hatással

Balea éjszakai maszkok

Balea éjszakai maszkok

Kifejezetten géles jellegű az állaga, az illata pedig részben műanyagos, részben zöld teás. Egész arcra én ezt csak akkor használnám, ha mindenhol valóban van mit kiegyenlíteni, mert szárít, ugyanakkor tényleg egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt.

A kis göröngyöket, nagyobb pórusokat, mitesszerek nyomait gyönyörűen eltünteti már egy alkalom után, és csak selymes bőr marad utána.

Univerzálisan nem, de egy bizonyos, speciális problémára szuper!

Balea éjszakai maszkok

Hyaluronsavval és algakivonattal, tisztító hatással

Balea éjszakai maszkok

Balea éjszakai maszkok

A színe nagyon izgalmas, az állaga szinte zselészerű, illata nem sok van, ami igen, az is leginkább csak műanyagra emlékeztet.

Elméletileg tisztít, ezt el is hiszem, de én a bőrömön nem érzékeltem változást. Nem hidratál, nem éreztem üdítőnek, a tisztítás sem tűnt fel. Le azért semmiképp sem írnám, mert nem is kifejezetten az én bőrtípusomra való.

Balea éjszakai maszkok

Hyaluronsavval és avokádóolajjal, tápláló hatással

Balea éjszakai maszkok

Balea éjszakai maszkok

Ennek van a legtestesebb textúrája, ez már egyértelműen krém, igaz, abból kevésbé sűrű. Az illata enyhén sós, valóban avokádóra hasonlít. A hatása pedig... fantasztikus.

Amikor először elkezdtem felkenni, azt éreztem, hogy azonnal feltölti minden jóval a száraz bőrömet - csak kentem és kentem, mert jól esett, és folyamatosan szívódott is fel. Elképesztően puha, táplált bőrrel ébredek, ha használom este, olyannal, mint még soha. 
Ha lenne rá mód, én ezt legszívesebben krémként kenegetném... és egyelőre szerencsére van is, mert vettem belőle öt tartalékot. Száraz bőrre nem találkoztam még ennél jobbal!

Az információim szerint ezek a maszkok limitáltak, és már kifuttatás alatt vannak, tehát ha szeretnél belőlük, érdemes sietni. Az anti-aging és a tisztító verzióról nem biztos, hogy teljes értékű a véleményem, hiszen nem az én bőrtípusomra valóak, de a kiegyenlítést ígérő valóban működik, a tápláló pedig a legjobb, ami száraz bőrrel történhet. :)

Próbáltad már valamelyiket?

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

 1. Nagyon köszi, hogy írtál róluk! Igazából nekem az avokádóolajos van meg( hetek óta csak kerülgetem a fürdőszobában de még ki se bontottam a dobozból) nem volt "kedvem" hozzá de ezek szerint a legjobbat sikerült leemelnem a polcról:)
  Igyekszem mielőbb kipróbálni, hogy ha nekem is beválik még be tudjak szerezni belőle. Boldog Karácsonyt és Békés, Boldog Új Évet kívánok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szívesen! :) Tényleg a legjobbat vetted meg, száraz bőrre az avokádós szuper.
   Neked is szép ünnepet kívánok! :)

   Törlés