ajakradír,

Lush ínyencségek karácsonyra

december 16, 2017 Arabella 0 Comments

Lush Honey ajakradír Shoot For The Stars fürdőbomba

A Lush örök kedvencem, a márka arculata és a kampányaik nagyon közel állnak hozzám, plusz több termékük is pótolhatatlan számomra. A karácsonyi időszakban azonban extrán felülmúlják önmagukat, rendre az ők ünnepi kínálatukat tartom a legelbűvölőbbnek.

Nemrégiben vásároltam tőlük két dolgot, amik ajándéknak is tökéletesek lehetnek - lássuk, egészen pontosan milyenek. :)

Lush Honey ajakradír

Honey ajakradír

Lush Honey ajakradír

A nagy-nagy kedvencemet, a Popcorn ajakradírt sajnos megszüntetik, helyette érkezett a Honey - ha jól tudom, ez az ünnepek után is elérhető marad. Ugyanakkor a tégelye ezekkel a matricákkal árasztja magából az ünnepi hangulatot.

Lush Honey ajakradír

Természetesen mézes illata van, de én némi akácvirágos, frissebb jelleget is felfedezek benne, persze ettől még zömében örvénylő édesség, és ez az ízére is igaz.

Nem porszerű az állaga, mint például a Bubblegum radíré, hanem kicsit nagyobb szemcsék vannak benne, és kissé olajos jellegű az alapja... textúra szempontjából éppen olyan, mint a Popcorn. 
Szerencsére a hatásukban sem különböznek, ez is azonnal rendbe hozza még a cserepes ajkakat is, ha pedig nincs gond, akkor ezt használva nem is lesz. Számomra az ajakradírok már nélkülözhetetlenek. :)

Lush Shoot For The Stars fürdőbomba

Shoot For The Stars fürdőbomba

Lush Shoot For The Stars fürdőbomba

Ritkán van alkalmam kádfürdőt venni, így ezek a különlegességek nálam általában kimaradnak, a Shoot For The Stars viszont elvarázsolt. Kicsit narancsos, kicsit mandarinos, ha jól emlékszem, van benne némi bergamott is, de leegyszerűsítve megnyugtatóan, kellemesen édes, olyan illat, amit jól esik egy hosszú nap végén érezni. 

Maga a fürdőbomba nagyon ötletes, a kék gömböcskébe vannak bezárva az arany csillagok, és ennek bizony funkciója is van. Először a kék rész kezd el pezsegni, szinte azonnal élénkkékre színezve a vizet, majd ahogy ez fogy, úgy szabadulnak ki egyre jobban a csillagok. Ezek szilárdból váltanak át krémes állagra, a vizet és a bőrt egyaránt puhává teszik, és nem utolsó szempont az sem, hogy a kékkel egyesülve fantasztikus zöld színt alkotnak.

Ha már alkalomadtán van időm ilyesmire, szeretem megadni a módját, úgyhogy én egyszerre használtam fel az egészet, de teljesen fölösleges volt, egy ilyen bomba két alkalomra is bőven elegendő. 


A Popcornért az én szívem még fáj kicsit, de a Honey méltó utódja lesz, ha van rúzsmániás ismerősöd, esetleg Te vagy az, akkor ez egy szuper kiegészítő. A Shoot For The Stars eddig messze a legjobb fürdőbombám volt, biztos, hogy fogok még venni belőle. Karácsony előtti hangolódásra, valamint a szürke, téli napokra egyaránt csodás, tulajdonképpen egy gömbnyi varázslat.

Mi a kedvenced a Lush-tól? :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: