Balea,

Balea újdonságok tündérporral

december 13, 2017 Arabella 0 Comments

Balea Fairy Dust

A kifejezetten aranyos, királylányos kozmetikumokra ritkán csábulok el, mert alapvetően nem áll közel hozzám ez a stílus, a Balea új kiadása viszont teljesen elbűvölt. Nemcsak rózsaszín, hanem a grafikája is gyönyörű, meseszerű hangulatú, és mindegyik darabjában van egy kis különlegesség.

Balea Fairy Dust

Folyékony szappan

Balea Fairy Dust

A folyékony szappan például telis-tele van arany-piros, irizáló csillámokkal, ezektől a flakonban szinte olyan, mint egy hógömb. Percekig el tudok játszani azzal, ahogy a mozgatás hatására másként és másként csillannak meg.

Jól habzik, a csillámok egy része minimálisan a kézen is megmarad, mint ahogy az illata is... ami csodás. Bizarr hasonlat lesz, azonban engem egy kanalas gyógyszerre emlékeztet a gyerekkoromból, de persze másként is jellemezhető: a létező legédesebb eper. Szebbé teszi a legszürkébb hétköznapot is. :)

Balea Fairy Dust

Kézkrém

Elméletileg ez is csillámos, azonban sem a fehér krémben, sem a használata után nem látok a kezemen csillámokat. Viszonylag lágy, szinte balzsamos állaga van, könnyen beszívódik, a hatása pedig közepes. Nem extra erős, de egy enyhe szárazságra bőven elég. Vattacukros illata kellene legyen, én viszont eleinte intenzíven málnásnak érzem, és csak az elkenegetése után érzek némi cukrosságot.
Ha nem is kihagyhatatlan, mindenképp kellemes kis darab.

Balea Fairy Dust

Tusfürdő

Balea Fairy Dust

A folyékony szappanhoz hasonlóan csillámos, azonban ebben kevésbé gomolyognak a fénylő részecskék, és a bőrön sem maradnak meg, persze ettől még a tubusban látványosak. A tusfürdő állaga már szinte zselészerűen géles, ugyan csak közepes mértékben habzik, de így is elég belőle kisebb mennyiség.

Nem táplál, ugyanakkor nem is szárít, és az illata több órán keresztül érezhető.
Apropó, illat: van némi műanyagos mellékzöngéje, közben azonban édes és fanyar is, vanília és citrom ötvöződik benne.

Balea Fairy Dust

Testpermet

Balea Fairy Dust

A kollekció utolsó tagja ez az egyszerre opálos és csillámos testpermet. Használat előtt mindenképp fel kell rázni a flakont, mert a csillámok könnyen leülepednek, és itt a csillámokat nagyon komolyan kell venni. A leginkább rézszínű részecskék látványosan megtapadnak a bőrön, szerintem gyönyörű látvány, és az ünnepi időszakban abszolút helyénvaló, viszont feltétlenül számolni kell velük.

Egy kevés hidratáló hatása is van, ideiglenesen selymesebbé teszi a bőrt, az illata pedig 2-3 órán keresztül marad meg. Hivatalosan cake pop illata van, és ezt csak megerősíteni tudom, a csoki kesernyéssége és az édesség egyaránt érezhető rajta.

A tusfürdő, a kézkrém és a folyékony szappan:

Balea Fairy Dust

Nem mondom, hogy kihagyhatatlan ez a kiadás, de azt igen, hogy az aranyos külsőhöz korrekt belső társul. Egy kis nosztalgiára is tökéletesek, de ha van a környezetedben kislány, akkor azt is el tudom képzelni, hogy egy kis plusz ajándékként ezekből is kapjon a fa alá, mert ezekkel biztos szuper élmény lesz neki a tisztálkodás. :)

Neked hogy tetszik a Balea Fairy Dust kollekció?

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: