Avon,

Tápláló zuhany

november 06, 2017 Arabella 4 Comments


Néhány hónapja tusfürdőmániássá váltam: minden új tusfürdő felcsigáz, mindet ki szeretném próbálni, különösen, ha még valamilyen különleges tulajdonsága is van. Nem csoda hát, hogy az Avon Planet Spa fürdő- és tusolóolajai is felkeltették az érdeklődésemet, az pedig csak fokozta ezt, hogy a Planet Spa vonallal eddig kizárólag nagyon pozitív tapasztalataim voltak.

Avon Planet Spa fürdő- és tusolóolaj

Fürödni nagyon ritkán szoktam - valamiért az nekem az utazáshoz, szállodákhoz kötődik -, viszont mindkettőt kipróbáltam fürdéshez és zuhanyzáshoz egyaránt, és bár kicsit más szempontból, mint eredetileg reméltem, de beváltak. 
Mielőtt még nagyon előreszaladnék, lassítsunk kicsit. :)

A flakonjuk egyszerű, mégis nagyszerű, az elegáns logó és a címke különösen tetszik, tényleg van némi spa hangulatuk.

Avon Planet Spa fürdő- és tusolóolaj

Moroccan Romance

Avon Planet Spa fürdő- és tusolóolaj

Színtiszta rózsaillata van, méghozzá a rózsaszín rózsa illatát adja vissza. Ha nem szereted a rózsát, válaszd inkább a másik változatot, de ha igen, akkor ezért rajongani fogsz!

Avon Planet Spa fürdő- és tusolóolaj

Relaxing Thailand

Avon Planet Spa fürdő- és tusolóolaj

Bár van benne kókusz, szerencsére egyetlen pillanatra sem válik művivé, csupán egy kis természetes, krémes vibrálást ad a szantálfa meleg, kellemesen édes illatához. A bőrömön nagyon szépen kiteljesedik, és legalább négy-öt órán át érezhető is marad.

Avon Planet Spa fürdő- és tusolóolaj

A színük a flakonban még eltérő, kis mennyiségben azonban mindkettő teljesen áttetsző. Az állaguk is azonos, sűrű, olajos, de amint vízzel találkoznak, krémessé és hihetetlenül selymessé válnak. 
Minimális, krémes habot képeznek, pont ezért számomra önmagukban a tisztító hatásuk nem elegendő - én a nagy, dús habot szeretem, csak attól érzem tisztának magam. 

Viszont legalább annyira táplálják a bőrömet, mint egy zuhanyozás közbeni testápoló... csak praktikusabbak, mert nem kell elzárnom a vizet, bekenegetni magam, majd lemosni, mert a vízsugár alatt is tökéletesen működnek. Az a selymesség, amilyentől a víz által válnak, a bőrömön is megjelenik, és meg is marad legalább egy napon keresztül.

Én ezért mostanában első körben megmosakszom egy klasszikus tusfürdővel, majd jöhet az olaj. Természetesen fürdéshez is működnek, akkor a szokásos habfürdő mellé szoktam önteni az olajok valamelyikéből. Ettől extra illatos lesz a víz, és olyan puha bőrrel szállok ki a kádból, mint soha máskor.

Egy kis extrának, plusz kényeztetésnek tökéletesek, illetve azoknak, akik nem rajonganak a testápolókért, igazi ínyencségek. :)

Milyen tusfürdőt és testápolót használsz mostanában? :)

* A termékeket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

4 megjegyzés:

 1. Nekem a L'Occitane mandulás tusolóolaj és a Herbarting kávés tusfürdő ad igazán spa-élményt mostanában. Én is azért szeretem ezeket, mert el lehet lustálkodni a testápolást. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, a L'Occitane olajat ezer éve ki akarom próbálni!
   Néha nagyon jó testápolózni, de néha meg olyan jó megspórolni azt az időt. :)

   Törlés
 2. Még mindig Original Source-ot, szeretem az összes illatot, kivéve a mentásat. Szerintem Avont is kipróbálok hamarosan, mert már van tanácsadónőm. Télen különösen fontos, hogy hidratáljon a tusoló, ilyenkor utálok még pluszban testápolózni. Szerencsére kádunk is van meg tusolónk is, bár inkább csak a gyerekek áztatják magukat kádban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ilyenkor én is a táplálóbb változatokat keresem, ha van kedvem, attól még testápolózhatok, de ha nem, akkor sincs baj. :)

   Törlés