ajakápoló,

Ismerkedés egy új márkával

november 08, 2017 Arabella 0 Comments


Coconutoil Cosmetics

Én az a típusú beauty rajongó vagyok, akit az összetevők nem túlzottan mozgatnak meg: mindegy számomra, hogy natúr, nem natúr, természetes összetételű vagy sem egy adott kozmetikum. A lényeg az, hogy csigázzon fel, és legyen minél hatékonyabb.


Coconutoil Cosmetics

Éppen ezért amikor a DM bloggertalálkozóján megismerkedhettem a Coconutoil Cosmetics kínálatával, teljes volt az újdonság varázsa. Szuper dolog, hogy olyan dolgokat használnak, amiket meg is ennénk, de én ezen túlmenően futottam végig a választékuk egy szeletén, és így is bőven találtam érdekességeket.

Coconutoil Cosmetics Hajregeneráló szérum

Hajregeneráló szérum

Coconutoil Cosmetics Hajregeneráló szérum
A hajolaj egyszerű üvegcsében érkezik, egy szűkítő segíti az adagolást, nem rossz, nem rossz, de én a pumpás megoldást jobban kedvelem.

Coconutoil Cosmetics Hajregeneráló szérum


Coconutoil Cosmetics Hajregeneráló szérum

Folyós, kevésbé sűrű olajos állaga van, teljesen színtelen, és érdekes módon az illata csak akkor lesz igazán intenzív, ha hajjal érintkezik. Akkor viszont nagyon kellemes, édesen kókuszos, szerencsére nem a művibb fajtából.

Azt javasolják, hogy hajmosás előtt dolgozzuk a tincsekbe, hagyjuk fenn 10-15 percig, aztán jöhet a komplett hajmosási rutin. Így is tettem, és őszintén szólva nem sokat reméltem tőle, mert az én extra dús és száraz frizurámon a mosás előtt használandó dolgok eddig nem sokat értek.

Ettől viszont egyrészt puhábbá válnak a loknijaim, másrészt - és ez volt számomra a nagyobb meglepetés - nagyon fényessé teszi a hajamat, annyira, mint semmi más.

Sajnos nincs mindig időm a használatára, de ha egy kis pluszt szeretnék, tudom, mi után nyúljak. :)

Coconutoil Cosmetics Ajakradír és ajakápoló

Ajakradír és ajakápoló

Az ajakápolás, és azon belül is az ajakradírok a gyengéim, így különösen örültem ennek a duónak, ugyanakkor azt is tudni kell, hogy igen magasak voltak az elvárásaim.

Coconutoil Cosmetics Ajakradír
 
Coconutoil Cosmetics Ajakradír

Az ajakradír Oscar Larion ajánlásával érkezik az aprócska fémtégelyben - a színes matricák nagyon feldobják. :)

Coconutoil Cosmetics Ajakradír

Fahéjas, ez az illatán és az ízén egyaránt érezhető, ugyanakkor azzal is számolni kell, hogy a fahéj miatt felmelegíti, bizsergeti a bőrt. Ez számomra nem kellemetlen, de érdemes kalkulálni vele.

Coconutoil Cosmetics Ajakradír
Viszonylag sűrű, kissé viaszos állaga van, a benne lévő szemcsék nagyon aprók és egyáltalán nem karcolnak, azonban jóval több szemcse is lehetne benne, mert így sajnos nem olyan hatékony, mint szeretném. Működik persze így is, mindennapos, általános használatra jó lehet, de ha baj van, és egy komolyabb radírozás kellene, ez nem elegendő számomra.

Coconutoil Cosmetics ajakápoló

Az Original ajakbalzsamról már volt szó korábban a blogon, méghozzá egy kedvenceket bemutató bejegyzésben, most nézzük meg közelebbről. :)

Coconutoil Cosmetics ajakápoló


Coconutoil Cosmetics ajakápoló

Nagyon sűrű és tömény, azonban hő hatására könnyen megolvad. Amint az ajkaimhoz ér, szinte olajszerűvé válik, és az olajos, szájfényes érzet meg is marad. Nagyon lassan szívódik be, de ez az olajos érzet már önmagában is csökkenti a szárazság okozta kényelmetlenséget, és a szárazságon is valóban segít.

Ez az az ajakápoló, amit akkor veszek elő, ha még nincs tragédia, viszont nem is csak színezett, illatos szinten tartásra van szükség.

Coconutoil Cosmetics arcolaj

Az arcolajból egy néhány milliliteres mintát kaptam, sajnos a tasak az utazás közben megsérült, így csak minimális mennyiség maradt benne, azonban egy használatra még ez is elegendő volt. 
Tényleg tipikusan olajos az állaga, az illata is félig-meddig olajos, de közben kókuszos, és nagyon kevés is elég belőle. Sokáig úgy éreztem, hogy csak a bőröm felszínén van, és nem történik semmi, majd egyik pillanatról a másikra teljesen felszívódott. 

Ez a minimális mennyiség is egyértelműen táplálta a bőrömet, visszapótolt némi zsírt, és ez az, amire csak kevés készítmény képes. Lehet, hogy veszek majd belőle egy normál kiszerelést. :)

Coconutoil Cosmetics testradír

Coconutoil Cosmetics testradír

Érdekességképp megmutatom, hogy a személyes találkozás  során készítettünk egy DIY testradírt is, én a csináld magad holmiknak kevésbé vagyok a híve, de ez teljesen meggyőzött. Csupán három összetevőből áll, a rózsaszín szemcsékből, némi olajból és kávéból, és így is tökéletesen működik, most épp ezt a testradírt használom.

Mindegyik kozmetikumot úgy értékeltem, hogy nem vettem figyelembe azt, hogy milyen elv alapján készültek, és így is megállták a helyüket - azt gondolom, ez igencsak pozitív. :) Ajakradírból számomra a kicsit masszívabbak jobban beváltak, de a hajregeneráló szérum, az ajakbalzsam és az arcszérum egyaránt jól teljesít, én mindhármat szívesen használom, ha pedig számodra még az is fontos, hogy miből készült, amit magadra kensz, akkor ezek szuperek. :)


*A termékeket tesztelésre kaptam.

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: