kék,

Pretty Serious Moments Til Midnight

november 14, 2016 Arabella 8 Comments


A legutóbbi lakkos bejegyzéshez kapcsolódó visszajelzéseitekből azt szűrtem le, hogy nem bánjátok, ha a Nailmailre készített fényképeket itt is megmutatom, úgyhogy ma megint egy ilyen poszt következik, ismét egy Pretty Serious-szal a főszerepben. :)A doboz még mindig nagyon tetszik, egy kis extra a többi márkához képest, az ecset pedig számomra tökéletes. 
Az az igazság, hogy ha a Moments Til Midnight-ból nem kapok saját használatra egyet, nem biztos, hogy kipróbálom. Ugyanis bár üvegen keresztül is látszik, hogy érdekes a koncepciója, de nem mertem abban reménykedni, hogy felkenve is legalább annyira különleges lesz.
Két vastagabb réteget kentem fel, én nem bánnám, ha az alap icipicit sötétebb lenne - ennek is megvan az előnye, mert így mindig egyértelműen kék, de tudjátok, nekem soha semmi sem elég mély.
A különböző méretű és formájú glitterek viszont vitathatatlanul tökéletesen érvényesülnek benne, az különösen tetszik, hogy alapvetően aranylóak, mert így a kék alapszíntől enyhén zöldbe hajlanak. 

Lemosni egy fokkal nehezebb, mint a Red Carpet Treatment-et, de nem annyira problémás, mint egy csupa glitteres lakkot.

A kék lakkoknak mostanság nincs könnyű dolguk velem: igen keveset tudok megszeretni, ez viszont annyira megtetszett, hogy biztosan többször is elő fog kerülni a közeljövőben. :)

Ajánlom Neked

8 megjegyzés:

 1. Szép lakk, én szeretem a kéket, csak hát glitteres.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem szereted a glittereket? Tényleg nem olyan gyors lemosni, mint a krém lakkokat, de azért még nem is olyan nehézkes, mint a csupa glittereseket. :)

   Törlés
 2. nekem a cirque kékje annyira bejött, hogy szerintem ezzel is teszek majd egy próbát, fel is írtam a beszerzendők közé 😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, azon a kéken nagyon sokat gondolkodom, de mindig lebeszélem magam róla azzal, hogy éppen elég lakk van itthon. :)

   Törlés
 3. Jaj, ez a lakk nagyon szép :)

  VálaszTörlés