Balea,

Nem vált be: Balea Professional hajolaj

február 14, 2013 Arabella 10 CommentsAzt hiszem, most a cím is elég árulkodó, de azért szeretném kicsit bővebben is kifejteni a véleményem.:)

Nagy elvárásaim voltak a Balea hajolajával szemben, egyrészt azért, mert sok jót hallottam róla, másrészt azért, mert az argánolaj mostanában nagyon felkapott, és a címke szerint azt is tartalmaz, valamint fényt ígér a hajnak, amit én nagyon tudok értékelni.

Nos, kezdjük a pozitívval: a csomagolása kifejezetten tetszik, elég masszív, a pumpája is rendben van, ha nagyon kritikus akarok lenni, esetleg kaphatott volna egy kupakot, de igazából így is teljesen rendben van.
Az illatába már az első használt során sikerült belezúgnom, issteni mézes-édes, lehet, hogy egyeseknek talán már kicsit sok is lenne, de nekem nem az, talán ez a legjobb illatú hajápoló, amivel találkoztam eddig. Ezért is sajnálom annyira, hogy nem lesz állandó lakója a fürdőszobapolcomnak.

És hogy mi a gond vele? Nem hatásos, egyáltalán nem. Próbáltam nedves hajon, száraz hajon, kis mennyiségben, nagy mennyiségben, csak a hajvégekbe masszírozva, kicsit feljebb is eloszlatva, de semmi. Nem csak arról van szó, hogy nincs hosszútávú hatása, nem érzem egy-két nap múlva (már, amennyire az hosszú távnak számít), hogy selymesebb/fényesebb/erősebb lenne a hajam, hanem arról, hogy rögtön a használat után sincs semmilyen hatása. Hangyányival sem kellemesebb a hajam tapintása a bevetése után közvetlenül, mint előtte, márpedig ahogy eddig tapasztaltam, az ehhez hasonló kencék mindig rögtön felkenés után a leghatásosabbak.

Reménykedtem benne, hogy esetleg mégis több idő kell neki, mire kifejti a hatását, de sajnos mostanra ezt is el kellett vetnem, lassan két hónapja próbálgatom, a flakon fele már el is fogyott, de még mindig semmi.

Azt hiszem, az illata miatt bármennyire is szeretném szeretni, erről a kencéről ki kell jelentenem, hogy nekem nem vált be.:(


Ti próbáltátok esetleg?:)

Ajánlom Neked

10 megjegyzés:

 1. Ha tutira akarsz menni, ajánlom a Matrix Sleek Look Sealing Serum-ját. Régebben lehetett fodrászkellékesben kapni, manapság már nem látom, de e-bayen olyan 15-20 dollár körül mozog, ami talán első blikkre borsosnak tűnik, de egy kis palack egy életre elég, én az enyémet már legalább 3 éve használom, és még a harmada megvan. Isteni, de komolyan, ISSSTENI az illata, szárítás és formázás után egy borsónyit eloszlatsz a tenyeredben, szépen átfuttatod a hajadon, és csodaszép lesz a fénye, nem száll tőle, ráadásul töredezés ellen is véd. :) Én imádom. :)

  VálaszTörlés
 2. ami nekem bejött,és imádom úgy ahogy van, az az Avonnak az argán olajas hajápolója.isteni illata is van(ha ez szempont.:D), sokkal fényesebb,kezelhetőbb és simább/puhább lesz a hajam.egyszerűen imádom.:):) és az ára is elfogadható.:)

  VálaszTörlés
 3. Zsú: Hú, köszi, lehet, meglesem majd, jónak hangzik, csak az ára kicsit borsos valóban.:) Nekem eddig az Alverde testvaj vált be leginkább erre a célra is, csak hát ugye sosem nyugszom, mindig ki kell próbálni valami újat... :)

  egy lány: Ó, azzal azóta szemezgetek, mióta kijött, csak sajnos nem nagyon van ismerősöm, aki Avonozna, de talán majd egyszer teszek egy próbát vele.:)

  VálaszTörlés
 4. Belle az Alverdének van hajvaja is, szerintem azt vedd meg inkább a testvaj helyett. 1200Ft és 200ml. Hajpakolásként és hajvégápolóként is jó, de én csak pakolásként alkalmazom, nekem arra jó. Télen nem szeretek vizes hajra kenni pakolásokat aztán 10-60percig törcsiben ülni, mert hamar megfázik a fejbőröm. Ez a pakolás száraz hajra való.

  VálaszTörlés
 5. Én nem vettem meg ezt a baleás terméket, gondoltam amennyibe fáj egy kis üveg valódi argánolaj, ebbe tuti nem raktak belőle eleget (mivel nem drága) szilikon meg van más termékben is.

  VálaszTörlés
 6. Névtelen: Pont azt néztem a minap, szerintem az lesz a fenti utódja, bár mintha olvastam volna, hogy nem sokban különbözik az összetétele a testvajtól. Mindenesetre azzal fogok tenni egy próbát, köszönöm!:)

  Bettynova: Örülök, hogy van, akinek bevált azért.:)

  VálaszTörlés
 7. Névtelen: Pont emiatt vagyok kicsit kritikus az argánolajas termékekkel, de közben kíváncsi is vagyok rájuk. Szilikonnal sajnos (?) a legtöbb hasonló termék tele van... :/

  VálaszTörlés
 8. Igen a legtöbb hajvágápoló szilikonos, engem csak az zavar, hogy beleraknak 1/30-ad rész argánolajat és argánolajos hajvégápolóként adják el, holott szinte csak szilikon. Én biz. % alatt nem engedném, hogy ráírják a flakonra, max. az összetevőknél lehetne ráírni.

  VálaszTörlés
 9. Az ehhez hasonló szabályokban nem igazán vagyok otthon, de ahogy végiggondoltam, szerintem is így lenne fair, ahogy írtad.

  VálaszTörlés