Catrice It Pieces

december 02, 2015 Arabella 2 Comments

 

Én még csak most kezdek téli hangulatba csöppenni, de a Catrice már minden jel szerint készen áll a szortiment tavaszi felfrissítésére, annyira, hogy a szokásos It Pieces kiadással már bepillantást is nyerhetünk az újdonságokba.

 010 Turn The High Lights On!


020 Rosefeller Center

Érkezik két extra világos árnyalat a szemhéjpúderek közé, mint ahogy a nevük is mutatja, highlighternek lesznek ideálisak. Én a highlight színeknek mindig örülök, szemhéjpúderek esetén pedig végképp.


010 West White Story


020 Hotel Pearlafornia

 060 Lavender Mc Queen

Az utóbbi idők limitált válogatásaiban már fel-felbukkantak a szivacsos végű szemhéjporok, de úgy fest, mostantól az állandó kínálatnak is a részei lesznek. A kiszerelésért én nem rajongok, mert (egyelőre) nem látom az előnyét, viszont a Lavender Mc Queen árnyalat igencsak tetszetős.


010 Black

Természetesen szempillaspirál nélkül sem maradunk, nekem sajnos a Cosnova darabjai továbbra sem a kedvenceim, de tudom, hogy a Glam & Doll vonalat nagyon sokan szeretik.

 010

Végre, végre úgy tűnik, lesz egy igazán komoly highlighter a drogériás kínálatban, a fenti is csodaszépnek ígérkezik, és nem akarok telhetetlennek tűnni, de remélem, hűvösebb tónusban is elérhető lesz.


030 Rock´n´Rose

A legizgalmasabb termék talán a pirosítópaletta, nem biztos, hogy egy átlag használó számára teljes mértékben kihasználható, de hogy mutatós, az biztos.

 106 SUNdra

 107 Robinson Coralsoe

113 You R On My Mint

  117 Mauve To The Beat

A lakkok most számomra kevésbé érdekfeszítőek, tompák vagy üdék és krém finisűek - tehát nem én vagyok a célcsoportjuk, de azért persze látom én, hogy szépek. :)

Nektek hogy tetszenek az újdonságok?

Ajánlom Neked

2 megjegyzés:

  1. Kár, hogy nem ceruzások a szemhéjpúderek, egy jumbo cerkára vevő lennék, de por? A lakkok is tetszenek, mind, főleg a két középső.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a ceruzákért sem rajongok igazán, de valóban, még azok is praktikusabbak lennének.

      Törlés