A-England,

A-England - Queen of Scots

december 17, 2014 Arabella 3 Comments

Ennek a bejegyzésnek a megírása nagyon fáj nekem, nagyon-nagyon, különösen azért, mert pont a legutóbbi A-England posztnál jelentettem ki, hogy mostantól ez a kedvenc márkám. Ezt természetesen tartom, de sajnos nekem a Queen of Scots vált be eddig a legkevésbé az angoloktól.


Az üvegén és az ecsetén nincs semmi szokatlan, én nem vagyok nagy kék-párti, de már így is látszik, hogy ez az a fajta sötét, nagyon hideg, szinte metálfényű kék, amit még én is kedvelek.
Felkenve is ilyen, a finise engem a Percevalra emlékeztet, és minden, ami egy mondatban szerepel a Percevallal és a hasonló szóval, az nekem csak tetszhet(ne).

Azonban a Queen of Scots esetén komoly gondjaim vannak a lakk állagával. Már az illata is nagyon furcsa, nem a szokásos körömlakk illat, engem sokkal inkább romlott tejtermékre emlékeztet.
De ez még nem lenne probléma, ellenben az, hogy borzasztóan sűrű és kezelhetetlen, nos, az már igen. A Colour Alike bordó holojától is sokkal makacsabb, pedig azzal is küszködtem.

Ezt egyszerűen képtelen voltam oda irányítani az ecsettel, ahová szerettem volna, ha hozzáért a körmömhöz, vagy ott is maradt a festék, ahová eredetileg került, vagy csak nagyon komoly esztétikai kompromisszumok árán tudtam elmozdítani. Könnyed felkenésről tehát szó sincs.

Ellenben hihetetlenül pigmentált, és a tartósságával sincs gond, négy napot mindenfajta kopás nélkül átvészel - ez szép és jó, de én inkább ezen pozitívumokból engednék egy valamivel kezelhetőbb állagért cserébe. Mert így bár tetszik az, amit a körmömön látok, ha sikerül felkenem, de a problémássága sajnos elriaszt a használatától.

Muszáj kijelentenem: nem ajánlom, a Queen of Scots számomra csalódás. :(

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Kár érte, sokkal szebb, mint gondoltam, egészen királynői.

  VálaszTörlés
 2. Nem buggyant meg? A CA lakk nekem egyáltalán nem sűrű, 4 db van, egyik sem sűrű.
  Kár érte, szép színe van.

  VálaszTörlés
 3. Nuada Stenonis: Nekem is nagyon tetszene, és sajnos hasonló nem rémlik egy másik márkánál sem. :(

  Audrey80: Nekem is eszembe jutott, hogy valami baja lehet, de ez a legfrissebb kollekció, legfeljebb pár hónapos a lakk, sajnos nem hinném, hogy ebből eredhet a probléma. :(
  A CA könnyen megeshet, hogy csak nekem túl sűrű, mert én eleve a hígabb lakkokat preferálom. :)

  VálaszTörlés