Essence,

Essence kifutó termékek

december 15, 2014 Arabella 9 Comments

Az újdonságokért cserébe természetesen el is kell búcsúznunk néhány Essence kozmetikumtól - ezúttal több olyan is akad, amit nagyon sajnálok.

Szem:

A színes szempillaspirálok feldobták a nyaramat, a tubusos krémes festékek pedig meglepően jók, érdemes lesz lecsapni rájuk kifutó áron! :)


Ajkak:


Ebből a szekcióból semmiért sem fáj a szívem, az Essence szájfényei és rúzsai nem állnak igazán közel hozzám.

Arc:


A világos összeállítású Sun Club pirosító-bronzosító-highlighter az egyik kedvencem, fakó bőrre is ideális, szinte vérzik érte a szívem. Vegyétek meg, amíg még lehet! :)

Köröm:A teljes Colour & Go család elköszön, én ennek kifejezetten örülök. Amit innen a figyelmetekbe ajánlok, az a mini körömreszelőszett, nagyon praktikus, többször is megmentette már az "életemet". :)

Kiegészítők:Nektek fog hiányozni valami?:)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. Semmit se fogok siratni így elsőre. :)

  VálaszTörlés
 2. Én kicsit sajnálom a körmös szekciót, azon kevesek közé tartozom, akik szeretik azokat a lakkokat :) bár tény, hogy ki fogom bírni nélkülük, de a dalmatás fedőlakkot és a fekete szemhéjpúdert kifejezetten sajnálom.

  VálaszTörlés
 3. Eszter: Nekem egy-két dolog most kivételesen hiányozni fog, de én is túl fogom élni. :)

  Nuada Stenonis: Tudom, hogy néhányan szeretik, de hátha még nektek is jobban be fog válni az új formula, én most nagyon reménykedem. :) A dalmatás lakknak akciós áron lehet, hogy én is adni fogok egy esélyt.

  VálaszTörlés
 4. Én a Jumbo szemceruzákat sajnálom :( Nagyon jók, így szerintem be is szerzek még pár színt, mielőtt végleg eltűnnek a polcokról.

  VálaszTörlés
 5. Miriam: Jaj, azok tényleg jók! Én a barnát kaptam tesztelésre, és bár nem az én színem, más szempontból elégedett voltam vele.

  VálaszTörlés
 6. Ajánlom a dalmatás lakkot, én nagyon szeretem, vörös körömlakkon valami isteni :)

  VálaszTörlés
 7. Akkor kifutó áron tényleg le fogok csapni rá. :)

  VálaszTörlés
 8. Mikor várható az akció kezdete?

  VálaszTörlés