Essence,

Essence Colour & Go - Miss Universe

augusztus 28, 2014 Arabella 6 Comments


Az Essence Miss Universe lakkja a megjelenése óta csábít, azonban mivel a márka új generációs Colour & Go családja nekem nem vált be, rendre a polcon hagytam. Viszont amint megtudtam, hogy kifut, azonnal biztossá vált, hogy akciós áron be fogok szerezni belőle egyet, mert nem akartam a későbbiekben megbánni, hogy kihagytam.


Az üvegében még nagyon izgalmasnak tűnik, sötét kékeszöld alap világosabb kék és zöld csillámokkal, és némi időnként meg-megvillanó lilás játékkal.
Az állaga egy fokkal kellemesebb, mint a Galactic Glam-é, de ez sem terül szét szinte magától a körmökön.
Azonban nem ez, hanem a színe az egyértelmű csalódás számomra. Nem találom elég intenzívnek, a sötétsége ellenére rendre a fakó jelző jut eszembe róla. Ez az árnyalat szerintem akkor mutatna igazán jól, ha nagyon gazdag lenne, "belülről világítana", de sajnos az üveggel ellentétben felkenve már nincs így.

A fedése két rétegben elegendő lenne, de úgy még haloványabb, ezért a képek készülte előtt három rétegben festettem fel. Viszont mint ahogy Lumena javasolta a Twitteren, fekete alappal is használható, afölött két vékony réteg is elegendő a Miss Universe-ből.

Ajánlom Neked

6 megjegyzés:

 1. Nagyon szép színe van! :O beleszerettem.

  VálaszTörlés
 2. Ha felkenve is tetszik, akkor hajrá! :)

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm, hogy megemlítettél. Lehet, majd idővel megtetszik így is, hogy nem olyan, amilyet vártál. Jártam már így lakkal. Először nagyon nem tetszett, aztán pár hónappal később állandóan csak azt az adott színt használtam. :)

  VálaszTörlés
 4. Tényleg, én is jártam már így, hátha ezzel is hasonlóan lesz. :)
  És nincs mit, természetes volt! :)

  VálaszTörlés
 5. Szerintem is csak leárazottan érte meg, mert valóban, magában olyan tompa. Viszont sötétkék, sötétzöld vagy fekete alapon gyönyörű, így azért el fog fogyni. :)

  VálaszTörlés
 6. Ó, kék alapon még nem is próbáltam, pedig jó ötlet! :)

  VálaszTörlés