A-England,

Körömlakk mánia - Nailland csomag

augusztus 30, 2014 Arabella 10 Comments

Azt hiszem, fölösleges lenne titkolnom, hogy nagyon szeretem a körömlakkokat, azonban a szeretetem elég hullámzó: már többedik éve nyáron könnyen elvagyok három-négy lakkal, az ősz közeledtével azonban, mikor aktuálissá válnak az általam preferált színek, rengeteg körömre valót tudnék a kosaramba tenni. Így van ez most is, ráadásul újabban a kicsit különlegesebb, nehezebben beszerezhető darabok vonzanak, igaz, nekem vidékiként még a Nailland választéka is ilyennek minősül.

A most futó akciójukat képtelen voltam kihagyni, és beszereztem néhány régóta vágyott árnyalatot. :)


Az A-England Saint George-ról rengeteg képet láttam, mindegyiken tetszett, de egy pillanatra sem voltam biztos benne, hogy magamon is szeretni fogom - csupán ezért halogattam eddig a megvásárlását. Hiba volt, elárulom, hogy máris nagyon megszerettem, igyekszem minél hamarabb írni róla. :)

A Briarwood a megjelenésekor még csöppet sem csábított, sőt, vállalom: egészen az elmúlt hetekig egyáltalán nem tetszett. Most sem gondolom úgy, hogy az én színem, de muszáj volt adnom neki egy esélyt. Még nem próbáltam ki, de már nagyon kíváncsi vagyok rá. :)


A China Glaze Rendezvous with you nagyon hasonlít a kedvenc Catrice lakkomhoz, ami már igencsak fogyóban van, így még valamiféle érvem is van a megvételére. Nem úgy a Red-y & Willing-éra, amiről még Edina is inkább lebeszélt a Twitteren, mondván az Orly Smolder szebb, ami történetesen az egyik kedvenc lakkom, de még így sem tudtam nemet mondani rá.


Ajándékként két lakkot kérhettem a fentiek mellé, a China Glaze-ek közül nem volt kérdés, hogy a Don't make me wine lesz a szerencsés, a kettő plusz egy akcióban lévő A-England-ek közül viszont nehezen választottam. Végül a nem túl különleges Guinevere lett a befutó, mert kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak a márka krém darabjai, továbbá igencsak fogyóban van a hasonló piszkos pasztell lila körömre valóm.

Idővel biztos, hogy minden lakk sorra kerül majd, és megmutatom őket élesben is, holnap pedig jönnek az augusztusi kedvenceim. :)

Ajánlom Neked

10 megjegyzés:

 1. A két China Glaze nekem is megvan, a Red-y willing konkrétan a kedvenc bordó lakkom. :)

  VálaszTörlés
 2. nagyon hozzád illő lakkokat választottál, várom a bemutatásuk! ^^ (jó, kivéve a Guinevere, de az bónusz és némi komfortzóna elhagyás sem árt! ;) )
  az én körmeimen a hét elején vett Sleeping palace A-england lakk van, szépen holozik a napsütésben és az alapszíne is tetszik.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépek, a legtöbb lakkot ismerem, de a halványlila A-Englandet még nem, kíváncsi vagyok rá én is!

  VálaszTörlés
 4. Flory: A Smoldert nem hinném, hogy bármi is leválthatja nálam a kedvenc bordó titulusából (igazából úgy eleve a kedvenc lakkom címre is az a legesélyesebb), de a China Glaze is nagyon tetszik. :)

  Dyna: Igen, én is így érzem. :) A Guinevere-ben pont az az izgalmas számomra, hogy valóban egyáltalán nem az én világom, de időnként olyan jól esik kilépni a komfortzónámból, legalábbis lakkok terén, az öltözködésben például nem vagyok túl kockázatvállaló. :)
  Hú, én nagyon szeretem a Sleeping palace-t, a minap én is azt kentem fel. :)

  Audrey80: Nem ígérem, hogy az kerül sorra a leghamarabb, mert a Saint George-ot és a Briarwood-ot már lefotóztam, de a következő fényképezendő akkor az lesz. :)

  VálaszTörlés
 5. a Briarwood és a Saint George nálam is kívánságlistás, a Rendezvous With You pedig tényleg gyönyörű! :)

  VálaszTörlés
 6. A Saint George-al ne várj sokáig, nekem máris sikerült beleszeretni, csodás lakk.:)

  VálaszTörlés
 7. Végre rászántam magam egy rendelésre, erre azok, amikért a teljes árat is hajlandó lettem volna kifizetni (pláne hogy ajándék lakk választható melléjük ^^), elfogytak, jellemző. Megvigasztaltam magam két akciós A-Englanddel, tűkön ülök, hogy ideérjenek :)

  VálaszTörlés
 8. Óóó, és melyik a két szerencsés? :)

  VálaszTörlés
 9. A gothic beauties lakkok közül szerettem volna eredetileg, de nem akartam elereszteni magam és így képtelen voltam dönteni (jellemző -.- :D), úgyhogy végül a Lancelotot és a Hurt no living thinget választottam :) a többit majd adandó alkalommal.

  VálaszTörlés
 10. A Gothic lakkokat ne sajnáld, a zöld kivételével mind nagyon sötét, felkenve feketének tűnnek. :(
  A Hurt no living thing-re amióta megjelent, kíváncsi vagyok. :)

  VálaszTörlés