arany,

Essence Effect eyeshadow - Ireland's nature

július 05, 2014 Arabella 9 Comments


Az Essence újdonságai közül az új krémes szemfestékekre figyeltem a legkevésbé, egy pillanatig sem jutott eszembe sokat várni tőlük - és ez nagy hiba volt. Szerencsére a bloggertalálkozón kaptam belőlük egyet, kipróbáltam, és azóta már tudom, hogy ez egy igencsak jól sikerült termék. Lássuk, miért. :)


A csomagolása viszonylag egyszerű, átlátszó tubus króm feliratokkal és króm kupakkal, valamint csőrös véggel.


A festék állaga még éppen annyira folyós, hogy könnyű legyen kinyomni, de ha a krémes és a folyékony jelző közül kellene választanom, én egyértelműen az elsőt találnám rá illőnek.  Erősen pigmentált, minimális mennyiség is elegendő belőle és nagyon könnyű szétteríteni a szemhéjon. Viszont van egy gyengéje is: a széleit képtelenség tökéletesen eldolgozni. Ezt orvosolható némi szemhéjpúderrel, de önmagában nem lehet maradéktalanul elsatírozni.

Az én árnyalatom a 04-es Ireland's nature. A képeken nagyon határozott aranynak tűnik, de én sokszor inkább metál sárgának látom. Alapvetően nem az én színem, legalábbis mostanában nem vagyok jóban az arannyal és a sárgával, de a strapabírósága miatt így is szívesen nyúlok érte. Ugyanis ez a kence nagyon tartós. Nagyon. Mindenféle alap nélkül reggel felkenem, és estére nem hogy nem ül bele a ráncokba, de a legminimálisabban sem kopik meg. Nem tudom eléggé hangsúlyozni: hihetetlenül ragaszkodó.

Összességében: Az egyetlen gyengéje ennek a festéknek a szélek eldolgozhatatlansága, de még ezzel együtt is le a kalappal. Biztosan fogok választani belőle további egy vagy két színt. :)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. Tegnap lefotóztam a sminkem, ha lett pár jó kép - még nem néztem át őket -, akkor a következő héten lesz poszt róla. :)

  VálaszTörlés
 2. Olyan kár, hogy nincsenek ebből nekem való színek, esetleg kevesebb csillámmal :) a UK's stonehenge-et meg fogom lesni, hátha, de nem fűzök hozzá nagy reményeket.

  VálaszTörlés
 3. Abban is vannak csillámok? Én is azt néztem ki, de még csak netes színminták alapján szimpatizálok vele.

  VálaszTörlés
 4. Nem tudom megítélni. Láttam egy sminkben, ahol tetszik, de a swatchokon ugyanúgy kiveri a szemem, mint a többi.

  VálaszTörlés
 5. Most már végképp kíváncsi vagyok, a héten mindenképp benézek a Müllerbe. Mondjuk engem a fényesség sem biztos, hogy zavarna.

  VálaszTörlés
 6. Ez nekem nagyon tetszik!!!!!! :O

  VálaszTörlés
 7. Nuada Stenonis: Holnap már tényleg meg fogom nézni, és ha csak nincs vele nagy baj, jön velem haza. :)

  Ember Gabriella: Megértem, mert bár nem kifejezetten az én színem, még így is tetszik nekem is. :)

  VálaszTörlés