körömlakk,

L'Oréal Wasabi hint

július 07, 2014 Arabella 7 Comments


Edina tavaly tavaszi bejegyzése óta tudom, hogy ez a lakk nekem kell. Mégis csak december (vagy január?) környékén csaptam le rá akciósan, mert bár szeretem a márka körömre valóit, túlárazottnak tartom őket. Tél végén tehát megvettem, azonban nem éreztem a hangulatomhoz illőnek - egészen az utóbbi hetekig. Mostanában viszont előszeretettel viselem. :)

Az üvegéről és az ecsetéről semmilyen új információt nem tudok írni, de az utóbbiról azért meg kell említenem, hogy nagyon különleges, legyezőszerű - én határozottan kedvelem.
Az állaga tökéletes, egyáltalán nem sűrű, de nem is cseppen le az ecset száráról. Két réteg szükséges belőle és viszonylag gyorsan szárad, tehát a minőségére nem lehet panasz.
Továbbá a tartósságával sincsenek problémáim, általában három napig hagyom fenn, és addig semmilyen kopás nem szokott észrevehető lenni.

A színe elég trükkös, ugyanis az üvegben még majdnem pasztellnek tűnik, de felkenve már szinte neon lesz: igazi rikító, le-sem-tagadhatná-hogy-zöld zöld. Azt hiszem, ez egy elég megosztó árnyalat, valakinek vagy tetszik, de akkor nagyon, vagy nem, de akkor nagyon nem. Én az előbbi csoportba tartozom, élvezem, hogy ennyire látványos és csöppet sem szokványos, nyaranta rendre jól esik valami bohókásat látni a körmömön. :)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Szép nagyon a Wasabi Hint, de én meg tavaly óta keresem azt a színt, ami felkenve is olyan, mint a WH az üvegben. :D Van esetleg ötleted? ;)

  VálaszTörlés
 2. Nem esküdnék meg rá, de talán az egyik Bourjois So Laque hasonló, viszont tudom, hogy nem igazán voltál elégedett azzal a családdal. :/

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik ez a lakk, olyannyira, hogy épp ez van a körmeimen :D Ma kentem fel, remélem, nekem is csupa jóság jut belőle, mint neked, és semmi-semmi bosszankodás :D

  VálaszTörlés
 4. Manna: Örülök, ha így van! :)

  FranCiiska: Én is remélem! :) Majd írd meg, hogy vált be. :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép zöld árnyalat, egyre több helyen futok bele hasonlóba, úgyhogy azt hiszem, a következő manikűrömben zöld is szerepel majd :-) Azt hiszem, ez a lakk is a fiókomban csücsül, úgyhogy elő is veszem...

  VálaszTörlés
 6. Kíváncsian várom, mit alkotsz vele! :)

  VálaszTörlés