körömlakk,

Rimmel Space Dust - Moon Walking

március 25, 2014 Arabella 5 CommentsA Rimmel Aurora fantázianevű sand lakkját már az első használat során sikerült megkedvelnem, és azóta is csak fokozatosan jobbá és jobbá vált a viszonyunk. Ha az öt kedvenc körömlakkomat kéne megneveznem, biztos, hogy a kiválasztottak között lenne - annak ellenére is, hogy én általában a drámaibb színeket szeretem, az Aurora pedig meglehetősen visszafogott.

Mivel ennyire megszerettem, sokat gondolkodtam a lila verzión is, de a lilát nem érzem az én színemnek (néhány bejegyzéssel korábban kifejtettem, pontosan miért), így viszonylag könnyen a boltban tudtam hagyni. Egészen addig, amíg nem kezdték el féláron - vagy még attól is kicsit kevesebbért - kínálni. Úgy már egyértelmű volt, hogy kell.Az ecsetére és az üvegére nem fecsérelnék túl sok szót, mindkettőt szeretem. Ezzel szemben a színére szeretnék kicsit bővebben kitérni, ugyanis mostanáig sem sikerült megfejtenem, pontosan milyen. Az biztos, hogy fémes színű apró csillámok és glitterek egyaránt vannak benne, amik javarészt ezüstnek tűnnek, de bizonyos fényviszonyok között egy-egy pillanatra némi rezes árnyalat is felfedezhető bennük. Eddig rendben is vagyunk, viszonylag tiszta ügy.
Viszont az alapszínt nem igazán tudom körülhatárolni, biztosan nem sötét árnyalat, de nem is annyira világos (bár furcsa módon felkenve sokkal fakóbbá vált, mint ami várható lett volna az üveg alapján), valamint se nem túl hideg, se nem túl meleg, mintha tökéletes egyensúlyban lenne benne a piros és a kék. Ennyire tellett most tőlem, bocsánat. :)
A minőségére nem lehet egy rossz szavam sem. Meglepően könnyű felkenni, még annak ellenére is, hogy szinte érezhetőek a benne lévő nagyobb, durvább glitterek. Két réteg elég belőle, gyorsan szárad és a tartóssága is kiemelkedő, négy napot a legeslegminimálisabb kopás nélkül kibír.

Ugyan nem szeretem annyira, mint az Aurorát, de így sem bántam meg a beszerzését, nem tudok tehát mást mondani, minthogy ilyen áron még a nem-lilakedvelőknek is érdemes elgondolkodni rajta. :)

Ui.: Megaéránál és Edinánál is olvashattok róla. :)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Nagyon szép, igazán tetszik. Szeretem amúgy is a lilát. :)

  VálaszTörlés
 2. Én sokkal jobban szeretem, mint az Aurora-t, gyakrabban is viselem :) Nagy lila mániás vagyok ^^

  VálaszTörlés
 3. érdekes, hogy először nem tetszett, ezért csak az aurora-t vettem meg, de aztán ahogy egyre több blogon láttam, elkezdett érdekelni. végül nem bírtam ellenállni és megvettem. amúgy imádom a lilát, de ez az árnyalat valahogy nem tűnt olyannak, amit szeretni tudnék. végül felkentem egy másik lila lakkal kombinálva és láss csodát! oda vagyok meg vissza! nagyon tetszik, én magam se gondoltam volna... :)

  VálaszTörlés
 4. Egyszerűen imádom! Lerobbanthatatlan a körmömről :D

  VálaszTörlés
 5. Niki: Én tényleg nem vagyok nagy lilás, de még nekem is tetszik.:)

  Megaera: Tudom, és meg is értem, mert neked nagyon-nagyon jól áll. :) Amúgy ha azt a butaságot kiverném a fejemből, hogy vagy kék, vagy piros, akkor nekem sem lenne problémám a lila színnel. :)

  Zizitim: De jó, hogy említetted, mostanában sok homokhatású lakkot kombináltam másokkal, de ezt pont nem, majd kipróbálom úgy is. Egyébként én is hasonlóan voltam vele, előbb csak az Aurora kellett, aztán ugye mégis erre is lecsaptam. :)

  Bokorbogi93: Tényleg nagyon tartós! :)

  VálaszTörlés