körömlakk,

Rimmel Space Dust - Aurora

december 11, 2013 Arabella 9 Comments


 

Tudom, hogy mostanában aránytalanul sok a körömlakk a blogon, de épp lakkmániás korszakomat élem, és ez tükröződik itt is, ne haragudjatok. :)

A Rimmel Space Dust lakkjai egészen addig nem győztek meg, amíg élőben nem találkoztam velük, akkor viszont már egy pillanatig sem volt kérdés, hogy az Aurora hazajön velem.


Az üvege és a kupakja egyaránt pontosan olyan, mint a 60 Seconds családé, egyszerű, de éppen ezért tetszik. Az ecsete lapított és lekerekített lenne, de nekem sikerült kifogni egy kusza darabot, kicsit cikcakkos a vége, ennek ellenére könnyen boldogultam vele.

És akkor amibe beleszerettem:


Ha valaki, hát én nem vagyok nagy nude-rajongó, de ez az ezüstös fényű fáradt rózsás glitteres csoda még engem is levett a lábamról. Nem tudom hosszasan ragozni, szerintem egyszerűen csodaszép. 
Érdekes módon a körmömön a rózsaszínesség kevésbé érvényesült, de talán nem is baj, úgy tetszett, ahogy volt. Egy pillanatra felmerült bennem, hogy talán hasonlíthat az ANNY Rock your nails-re, de aztán Carmenesque-nél meggyőződhettem róla, hogy nem, nem vettem két egyforma lakkot. :)

Ami az állagát illeti, ez az első sand lakk, ami engem ilyen szempontból is homokra emlékeztet. Olyan, mintha homokos víz lenne, felkenés közben szinte érzem a kicsiny, karcoló szemcséket. Ez talán nem hangzik túl jól, de egyáltalán nem nehéz bánni vele. :)
Két réteg szükséges belőle, és "természetesen" a tartóssága ennek is remek, a képeken már harmadik napos volt, és mint láthatjátok, még minimálisan sem kopott meg. Hogy pontosan mennyit bír, azt sajnos nem tudom, mert utána lemostam, de nagy bajok nem lehetnek vele.


Ez az a lakk, amit mindenkinek bátran ajánlanék, de úgy tudom, sajnos limitált, úgyhogy ha megtetszett, siessetek! :)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. nagyon tetszik.ez az egyik kedvencem ebből a kollekcióból

  VálaszTörlés
 2. Hozzám már úton van egy ilyen, és esélyes nálam a karácsonyi manikűr részeként :-)

  VálaszTörlés
 3. Ági. Itthon azt hiszem, csak ez és a lila kapható, a Rossmann-ban az annyira még nem tetszett, de így, hogy ez ennyire bevált, már az is csábít... de a kedvenc nekem is ez. :)

  Djkaty: Megértem, mert szerintem is karácsonyos. Majd mutasd meg mindenképp! :)

  VálaszTörlés
 4. Az én tarisznyámban a lila van meg , és imádom ! :D

  VálaszTörlés
 5. De széép! Ezt én is meg akartam venni, de sehol nincs felénk. :(

  VálaszTörlés
 6. Én is megvettem, már ez van a körmeimen és imádom! Nálunk az ezüstösön kívül mindegyik kapható. :)

  VálaszTörlés
 7. Annyira, de annyira nagyon szép! :)

  VálaszTörlés
 8. Szandra: Megértem, mert tényleg szuper, és szerintem illik is hozzád nagyon ez a szín! :)

  Bokorbogi93: Jaj, engem is egyre jobban vonz a lila is...

  Fairyland: Oh, kár. :(

  Zsófi: De jó, a zöld annyira szép! Bár talán jobb is, hogy errefelé az nincs, mert biztosan elcsábultam volna arra is. :)

  Megaera: Örülök, ha tetszik! :)

  VálaszTörlés