Glamour-napi tervek

március 23, 2014 Arabella 9 Comments

A kuponos hétvégék előtt általában jó előre sorra veszem, hogy mi az, amire szükségem lenne vagy már régóta vágyom rá, és jobban megérné ilyenkor beszerezni. Egyrészt a tömeg miatt is célszerűbb elindulnom így, másrészt ezzel csökkentem az esélyét annak, hogy a tényleg szükséges (vagy legalább már jó ideje kinézett) dolgokat elfeledve olyasmit vegyek, ami csupán ott helyben megtetszett.

Na de nézzük, az áprilisi Glamour-napokon miket kellene átbogarásznom:


A szemem alá használt korrektoromban már csak néhány alkalomra elegendő van, és a Bourjois "eye cream" CC-je (ami nevezzük nevén, valójában egy korrektor) nagyon szimpatikus, csupán egy bajom van vele: nagyon kicsinek tűnik, mindössze 1,5 vagy talán 2,5 milliliternyi terméket tartalmaz. Emiatt a teljes árát sajnálom kiadni érte, igazság szerint még a 20%-kal csökkentettet is sokallom, de talán mégis adok neki egy esélyt, mert a legvilágosabb árnyalat tökéletes lenne és az állaga is nagyon jónak tűnik.


Ahogy a Twitteren megjegyeztem a minap, a Bourjois Green Fizz nevű lakkjával idestova egy éve szemezek. Semmi szükségem egy újabb körömlakkra, de mégis erős bennem a késztetés, hogy beteljesítsem a kapcsolatunkat.


Ha a Douglas-ban IsaDora termékekre is érvényes lesz az akció, egy másik lakk-kiszemeltemet is meg kell említenem, a Poseidon-t.
Eddig azzal sikerült lebeszélnem magam a vásárlásról, hogy hasonló a L'Oréal Wasabi Hint-hez, de ez is olyan szép, és már csak egy darabot láttam belőle...


Ha már IsaDora, a matt rúzsaikkal is régóta kacérkodom, de mikor év végén végre rászántam volna magam egyre, már elfogytak. Azóta ismét elérhetőek, de így is épp elég rúzsom van, és igazság szerint a matt finist inkább ősszel és télen szeretem, a melegebb évszakokban annyira nem, így erről lehet, hogy sikerül lebeszélnem magam.

A szájra való duci ceruzák sokáig nem hoztak lázba, az Astor verzióját észre sem vettem, de néhány héttel ezelőtt megnéztem a teszterüket, és sikerült két színbe is belehabarodnom. Az Unguilty Pleasure egyszerűen csodás, de a piros is meseszép. Valamelyik biztosan kell, de azt sem zárom ki, hogy mindkettőt beszerzem.


Néhány héten belül a végére fogok érni a nude ceruzámnak, és a Catrice verzióját néztem ki utánpótlásnak. Előbb-utóbb úgyis szükségem lesz rá, akkor ha már lehet, inkább akciósan fektetek be rá.

Mikor néhány hete akciósak voltak a Müllerben az Ever Riche termékek, vettem egy sampont és egy balzsamot, a pakolásról viszont lebeszéltem magam, mondván van itthon még másfajta. A sampon és a balzsam nagyon bevált, és azóta a pakolásom is elfogyott, így azt hiszem, beruházok ebből egy tégelyre. 


A C&A-ban már szemezgetek néhány hete ezzel a felsővel, az anyagával barátkoznom kellett kicsit, de a színe nagyon tetszik, kihasználhatónak tűnik. Élnék nadrágokkal, sötét nadrágokkal és farmerekkel is el tudnám képzelni, igazi alapdarab.

A fentieken kívül még egy könnyebb, tavaszi kendő jönne jól, mondjuk ez, ez vagy esetleg ez.


A sok megnézendő dolog mellett van egy olyan holmi is, amit úgy kéne kerülnöm, mint a vámpíroknak a fokhagymát. Meg sem fordulhat a fejemben, hogy lecsapok a Trussardi My Name-re. Nem, nem, nem és nem. Bárhogy is tetszik, nem. De. De nem.


Ti össze szoktátok szedni, hogy nagyjából mire lenne szükségetek vagy csak helyben döntötök? :)

Ajánlom Neked

9 megjegyzés:

 1. Ez lesz az első Glamour napom, leginkább könnyed felsőkre vadászom majd :)

  VálaszTörlés
 2. Az 50-es DM-es kuponokat néztem ki így első átlapozásra, komolyabban a Glamour-napok hetén fogom átnézni a kuponokat, hátha addig elfogy valamelyik sminktermékem #se :P
  A sálak közül az én személyes kedvencem a fekete-bordó aztékmintás, szóval ha rám hallgatsz, ő kell Neked :)))
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 3. Hol voltál eddig, hogy ez az első Glamour napod??? :) Tiltó listán?? :)
  Mia

  VálaszTörlés
 4. Mea: Nekem azokra most nincs szükségem, de sok szépet láttam a Camaieu-ben, bár sajnos pont oda nincs kupon. :(

  Reni. Szerintem pont az 50%-os kuponokat érdemes leginkább felhasználni, a 20%-ot nem tartom kihagyhatatlannak, főleg ruhaneműkre, de a féláras kencék már szinte azok. :)
  Rád hallgatok, ha lesz még belőle, azt választom. :)

  Névtelen: Ne haragudj, de ezt nem pontosan értem. Ha Meának szántad, akkor megkérnélek, hogy máskor ne írj ilyen hangnemben egyik olvasómnak se. Nekem bárhogy lehet, nem zavar, de nekik nem. Köszönöm!

  VálaszTörlés
 5. a lakkok tetszenek, meg is jegyeztem őket magamnak.
  a féláras kuponokat szerintem biztosan elhasználom, esetleg még vmi bioderma meg nem is tudom. cipő és átmeneti kabát lázban égek, utóbbit addigra mondjuk már le akarnám bőven tudni (valamit hordani is kell, na jóóó, vannak átmeneti kabátjaim, csak egyiket sem érzem igazinak meg csinibből még szükségem lenne 1-2 darabra). szóval cipő még talán.
  ruhák terén ez a 20% lókaki, várok két hónapot és jön a normális leárazás, ezt persze azért tehetem meg, mert már így sem kellene semmit sem vennem, sajnos vagy 3-4 lány ruhatárát össze tudnám egyedül rakni, tényleg csak az extra szerelem darabokat vehetem már meg (és közben erőteljesen selejtezek és adom tovább a barátnőknek ill. rászorulóknak a megunt göncöket, ez most a fő prodzsektem igazából). :)

  VálaszTörlés
 6. jah és a cunda-s felső, nekem is bejön (pedig eléggé más stílusúnak gondolom magunkat, de ez nagyon szimpi darab :))

  VálaszTörlés
 7. A 20%-ot én is kevésnek érzem a ruhákra, a kiárusításokon sokkal jobban megéri ruhaneműt venni, én is akkor szoktam főként. :) Csak félek, ezt a felsőt elkapkodják - a sálra meg most lenne szükségem.
  Nekem amúgy nincs annyira sok ruhám - smink és körömlakk már annál több... - , és azt még muszáj megjegyeznem, hogy nagyon szép dolognak tartom, hogy a "fölöslegesből" rászorulóknak is juttatsz. Tényleg, őszintén. :)

  VálaszTörlés
 8. egy barátnőmtől jött az ötlet, fb-on több ilyen csoportosulás is van, ő már az ősszel küldött 3 családnak is, én csak most fogok, de ezer éve szerettem volna. régen a máltaiakhoz vittem el, de ez valahogy célirányosabbnak tűnik, meg van adva, h kinek mire van szüksége, mekkora gyerekek vannak. pl. gyerekeit egyedül nevelő anyuka, akinek a tinijeire biztosan jók az S-es méretű pólóim és biztosan szívesen hordja a csípő farmert, meg a vidám, rajzfilmfigurás pólóm vagy épp vmi márkafeliratosat, amit én már nem, mert az "menő". :) remek kezdeményezés, mindenkinek ajánlom! :)

  VálaszTörlés
 9. Célirányosabbnak tűnik számomra is. Bár mint ahogy már említettem, nekem nincs túl sok ruhám - ami van, az szükséges, ami meg nem az, már nagyon kopott, és olyat mégsem adnék szívesen tovább -, az ötletet én is nagyon-nagyon jónak tartom, rákeresek majd és ha mást nem is, barátnőknek mindenképp megemlítem majd. :)

  VálaszTörlés