Balea,

Elfogyott!#7

március 11, 2014 Arabella 7 Comments


Nagyon rég, pontosan október eleje óta nem volt ilyen bejegyzés, aminek az az oka, hogy ősz végén-tél elején nem akartak fogyni a kencéim, aztán hirtelen sok minden kiürült, annyira sok, hogy nem tudtam magam rávenni a fotózásra. A minap, mikor már színültig telt a doboz, amiben az üres csomagolásokat tartom, kénytelen voltam nekiveselkedni, és rájöttem, hogy nem is olyan borzasztó sok ez, de egy posztra talán mégis több a kelleténél, így két részre szedtem a kiürült termékeket. Ma jönnek a test- és hajápolási termékek, néhány nap múlva pedig zömében sminkekről és körömlakkokról számolok be.

A Garnier levendulás-rózsás családját nagyon megszerettem, táplál (igaz, csak mértékkel), fényesebb lesz tőle a hajam és az illata is különleges. Azóta a sampont már újra is vettem, de egy másik, kicsit koncentráltabb összetételűvel váltogatom.


Bár nem lesz soha a kedvencem, a téli estéken nagyon jól esett a Palmolive gyömbéres-szantálos tusfürdője, az illata hasonló a Guerlain Shalimar-éhoz, biztos vagyok benne, hogy akik a parfümöt szeretik, ezt is kedvelni fogják. :)

A Balea tusfürdőt talán még valamikor nyáron vettem, a flakon első fele gyorsan fogyott, a második viszont nem. Nem azért, mert olyan kiadós volt, hanem mert nem volt kedvem használni a kissé mű gyümölcsös illata miatt, ráadásul szárított és bizarr kék színe volt. Azt hiszem, már nem kapható, de ha az lenne, akkor sem áldoznék rá újra.


A Nivea kókuszos tusfürdője sem volt a favoritom, bár ezzel nem akadt komoly gondom, csak abba tudtam belekötni, hogy a kókusznak nem az az oldalát domborították ki benne, amit szeretek. De egyébként rendben volt, ugyanazt tudta, mint egy Palmolive, csak a kellemes illat nélkül.

A Nivel All-In-One-ból ez már talán a harmadik flakonom, nekem nagyon bevált, továbbra is szeretem, de most egy gyengédebb lemosót próbálgatok.


A Rexona Maximum Protection az eddigi leghatékonyabb izzadásgátlóm, a nyári meleget is gond nélkül bírta, csupán egyetlen problémám volt vele: a csomagolás alján eresztett. Most másik illatban használom, és azzal is ez a baj, valószínűleg a krém nagyon könnyen megolvad - igyekszem hűvös helyen tartani, de mégis ez történik - , majd alul csepeg. Bosszantó kis apróság, de ezt leszámítva remek termék.

A Garnier Mineral-ja sem rossz, de sokkal kevesebbet bír, mint a Rexona, télen elég volt, de melegebb időben kevés lenne.


Az Yves Rocher tusfürdőit még mindig nagyon szeretem, a kávés egy valódi ínyencség, nagyon erős és tartós az illata, bár ez nem mindig előny, de néha jól esett kávébabbá változni általa. :) A nyári limitált Retropical verzió még hkorinnánál tetszett meg, virágos-trópusi illata volt egy kis fémes mellékjeggyel, amiért annyira nem lelkesedtem, de összességében ezzel is elégedett voltam.


A Garnier sampon és balzsam mellé ezt az Elseve pakolást használtam, szerintem idővel ezt is újra fogom venni, ugyanis meglepően jónak éreztem. Megkockáztatom, hogy ez volt eddig a legjobb pakolásom.

Néhány nap múlva jövök a folytatással! :)

Ajánlom Neked

7 megjegyzés:

 1. Már azt hittem csak nekem ereszt a Rexonám alja.:)

  VálaszTörlés
 2. Ehh, az eresztés nem túl biztató a Rexonánál... Yves Rocher kávés tusfürdő rulez!!!

  VálaszTörlés
 3. Az a Rexona dezodor nálam is nagy kedvenc, bár én nem tapasztaltam eresztést még eddig. Fura. :O

  VálaszTörlés
 4. Ivett Duda: Amíg ki nem próbáltam a másodikat, én is azt hittem, hogy csak az enyém hibás, de nem, sajnos azt hiszem, mind ilyen. :/

  djkaty: Tényleg nem jó dolog, de egyéb tekintetben nagyon jól teljesít... kár ezért a kis apróságért. A kávés tusfürdő meg valóban szuper, én eddig az összes YR tusfürdőt szerettem, most egy levendulással ismerkedem, az is mennyei. :)

  VálaszTörlés
 5. Mea: (Egyszerre írtunk. :) ) Akkor lehet, hogy mégis csak én fogtam ki hibás darabokat? :/ Mindenesetre annak örülök, hogy mégsem mind ilyen. :)

  VálaszTörlés
 6. A Rexona dezodort én is nagyon szeretem, de nekem nem ereszt,pedig nem az elsőt használom már.

  VálaszTörlés