arany,

Catrice Hugo Moss & Essence Stell-ing The Scape

március 09, 2014 Arabella 3 CommentsSokat gondolkodtam azon, hogy megmutassam-e ezt a lakkozást nektek, mivel már egyik körömlakk sem kapható (bár a Catrice még fel-felbukkanhat akciós kosarakban), de annyira szeretem együtt és külön is őket, hogy arra jutottam, megérdemlik, hogy írjak róluk. :)
Egy arany pelyhes fedőlakkra nagyon sokáig vágytam, és meg is kaptam az Essence személyében amit akartam, meg nem is. Nincs a minőségével komolyabb gond, viszont már az üveg alján is látszik (az oldalát trükkösen befóliázták), hogy nem a legszebb arany, furcsán zöldbe hajlik. Felkenve ez már nem annyira feltűnő, de még úgy sem az igazi a legtöbb alapon, viszont érdekes módon pont a Hugo Moss "ütötte ki" belőle a zöldes árnyalatot.

A Hugo Mossra térve: nagyon szeretem a (sötét)zöld lakkokat, de nagyon kevés szép árnyalattal találkozni. A legtöbb vagy fakó, vagy szürkés, vagy kevernek bele egy csöppnyi kéket. Ezzel nincs ilyen probléma, csodaszép tiszta zöld, az én szívemet azonnal elrabolta. Ráadásul a finise is különleges, egy krémes lakktól sokkal fényesebb, de nincsenek problémák a fedésével, mint egy jelly-nek, a képen is csak két rétegben láthatjátok.
Továbbá ez a finis és a mélyzöld árnyalat együtt is nagyon érdekes hatású, legalábbis én annak látom. A nem ennyire fényes zöldek számomra arisztokratikusak, antik, már-már gót hatásúak, viszont ettől a finistől a Hugo Moss nagyon modernnek tűnik, az első jelző, ami eszembe jutott róla, a futurisztikus volt.

A lakkozás is nagyon könnyű vele, bár egyetlen aprócska problémám mégis volt. Én általában ahogy végzek mindkét kezemen, kezdem is a következő réteget, majd opcionálisan jöhet a csillámos fedőlakk. Nos, ezzel ez nem volt jó módszer, mert mint láthatjátok, a gyűrűsujjamon még nem volt eléggé száraz a lakk, amikor az arany pelyheket rátettem, ezért egy-két darabkát befogott a Catrice. De ebben én is hibás vagyok, várhattam volna kicsit az Essence előtt. :)

A zöld lakkok kedvelőinek a Hugo Moss-t nagyon-nagyon ajánlom, ha kifutó áron találkoztok vele, vegyék meg, nem fogjátok megbánni! :)

Ajánlom Neked

3 megjegyzés:

 1. Még Lakkhatalom Aggie-nél futottam bele a Hugo Moss lakkba és annyira gyorsan beleszerettem, hogy muszáj volt felkajtatnom az akciós kosárkákban. Jelentem: sikerrel jártam, tényleg valami fantasztikusan jól összerakott kis lakkról van szó, megértem hogy Neked is a szíved egyik csücske :)))
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 2. Nagyon nagyon jól néznek ki együtt, a Catrice-ről szerintem már lemaradtam, az Essence-ről szerencsére és én is nagyon szeretem :)

  Mystyck
  lakk-hatas.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 3. Reni: Én meg azt értem meg, hogy te is szereted, tényleg szuper lakk szerintem is. :)

  Hatás Lakk: Akciós kosarakban azt hiszem, még rá lehet bukkanni a Catrice-re, az Essence meg annyira különleges, hogy szerintem nem is lehet nem szeretni. :)

  VálaszTörlés