Essence,

Újabb Essence illatok!

március 19, 2013 Arabella 5 CommentsIgen, igen, ha minden igaz, hamarosan új Essence illatokkal találkozhatunk a polcokon.:)

A Like a Rollercoaster Ride egy virágos kompozíciónak ígérkezik, barackkal, almával, egy kis muskkal, szantálfával és vaníliával.Virágos-gyümölcsös gourmandnak ígérik a Like a Million Miles Away-t, ebben a mangó, a vanília, a praliné és a grépfrút fogja játszani a főszerepet a hírek szerint.:) 


A Like a Jump In The Pool egy virágos-fás illat lesz sok muskkal, némi gyöngyvirággal, almával és tealevéllel.


Bevallom, mikor az első Essence parfümökről először hallottam, elég kritikus voltam, de azért bíztam abban, hogy sokunk kedvenc márkájának parfümvonala ugyan olyan sikeres lesz, mint a dekorkozmetikai rész. Nehezen érkeztek meg hazánkba a kis üvegcsék, és ráadásul az én városomban jókora késéssel bukkantak fel a Müllerben, de mikor megpillantottam őket, nagyon megörültem, hogy végre kipróbálhatom őket. Nos... még úgy is csalódást okoztak, hogy tényleg nem voltak nagy elvárásaim.

Ezek után most az újabb parfümök hírét még kritikusabban fogadtam, de mindenképp meg fogom őket illatolni, ha találkozom velük valahol. Viszont az előzőekhez képest nagyon nagy fejlődés kell ahhoz, hogy beléjük zúgjak. De hátha.:)Nektek hogy tetszenek?:)

Ajánlom Neked

5 megjegyzés:

 1. Elég jól hangzanak, bár az eddigi parfümök nem jöttek be :(

  VálaszTörlés
 2. CRaPTRaSH: Nekem sem... nem fűzök ezekhez sem sok reményt, de hátha. :)

  Vikii: Úgy tudom 2000 körül vannak.:)

  VálaszTörlés
 3. én azt nem értem miért van mindegyikben vanília =( annyira elrontja az összeset :/

  VálaszTörlés
 4. Azért (is) van sok illatban vanília, mert az szinte mindenkin tartós.:)
  De ha csak ez tart vissza, érdemes megszimatolni őket, mert szerintem nem mindben domináns, sőt, a Like a Jump In The Pool-ban talán nem is igen van.:)

  VálaszTörlés