Avon,

Márciusi kedvencek

március 31, 2020 Arabella 0 Comments


Nehéz most márciusi kedvencekre gondolni, egyrészt mert két hetet itthon töltöttem a hónapból, másrészt pedig olyan a helyzet a világban, amilyen. Figyelemelterelésként nagyon szeretek másról szóló blogbejegyzéseket olvasni (vagy videókat nézni), viszont a tartalomgyártás most nehezen megy. De próbálkozom, próbálkozom. :)


Az elmúlt hónapban visszatértem a piroshoz. Elsősorban öltözködés és kiegészítők terén, de a sminkelésben, lakkozásban is. A képen lévő Catrice körömlakk nagyon élénk, narancsba hajló piros egy kevés shimmerrel - nem biztos, hogy mindenki ízlésének megfelel, de ha neked tetszik, nagyon fogod szeretni. :)
Ez az Yves Rocher rúzs időnként felbukkan a blogon, kijelenhetem, hogy ezt az ajakszínt használom a legtöbbet... a mérete is jól mutatja. Szép a színe, szép a finise, nem szárít, azonban a legnagyobb előnye a többi hasonló rúzzsal szemben az állaga. A könnyedsége ellenére minimálisan mászkál, ha pedig kopik, a lehető legdiszkrétebben teszi.


Valamikor március elején beugrottam egy drogáriába sürgős vásárlásra, és ott jutott eszembe, hogy napok óta ki van száradva a szám, itthon pedig nincs rá semmi. Nem akartam sokáig nézelődni, így a kasszánál ezt a kókuszos-aloe verás Labellinot tettem kosárba, csak jobb, mint semmi alapon. Hát jobb, sokkal. :) A kialakítása nem a legpraktikusabb, de valóban ápol, ráadásul gyorsan beszívódik, és semmilyen réteget nem hagy maga után. Klassz holmi. :)
A mögötte lévő körömreszelő az Yves Rocher adventi kalendáriumában volt. Akkor túl nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki, azonban azóta rájöttem, hogy ez a valaha volt legjobb körömreszelőm. Minden oldala jól működik, gyorsan használható, plusz kifejezetten strapabírónak tűnik.


Ezt a párost talán mutattam már nektek - igazából semmi extra, de éppen az egyszerűségükben rejlik a nagyszerűségük. Az Aqua Serum lényegében egy erőteljes hidratáló, mást nem tud, viszont a hidratálásban bajnok. A nyak- és dekoltázsápoló krémet én csak nyakra használom. Nyilván az áll alatti zsírpárnákat nem fogja visszaszívni, azonban kellően táplál, és talán, talán valamelyest feszesít.


Ez a Dove dezodor még egy év elején vásárolt, akciós karácsonyi csomagból maradt. Nyáron számomra kevés lenne, most viszont még szépen teszi a dolgát, és ezt most különösen nagyra értékelem, mert az ezt megelőző izzadásgátlóm kritikán alul teljesített.


Soha nem írtam még róla, pedig az Avon Perceive illatát igencsak szeretem. A maga egyszerűségében harmonikus, hűen tükrözi a 2000-es évek letisztult irányát. Nem alkalmi illat, de pont azért használtam sokszor márciusban, mert itthonra tökéletes.


A szokottnál több kézmosás és fertőtlenítés miatt a kézkrémeket is gyakrabban használtam. A Treaclemoon Wild Cherry van a táskámban, az Yves Rocher pont most fogyott el, a két EOS pedig új, egyelőre nagyon pozitív tapasztalatok.

Általában kiegészítőket is szoktam mutatni, de most csak két furcsa dolgot említek... viccen kívül. Az egyik a nagyimtól örökölt járókeret, a másik pedig a nagyi testvérétől örökölt esernyőnek álcázott görbebot. Mivel a mozgásommal voltak problémák, egyrészt nagyon jól jöttek, másrészt így még gyakrabban gondoltam rájuk, mint egyébként.

Azt hiszem, azt mindannyiunk nevében mondhatom, hogy a márciusnál az áprilisunk legyen szebb! :)

Ajánlom Neked

0 megjegyzés: